ONLINESTUDIES

Sök Examensprogram i Företagsekonomi i Storbritannien Nätbaserad 2020

Studenter som har någon grad av högre utbildning och som önskar gå in i ett visst yrke kan dra nytta av ett diplomprogram på kandidatnivå. Dessa kurser fokusera ofta på ett ämne under ett eller två år.

Studieprogram i företagsekonomi är utformade för studenter som vill lära sig mer om hur företag drivs. Kurser kan omfatta mer allmänna eller mer specifika ämnen för att förbereda studenterna på en viss karriär.

Utbildning i Förenade kungariket är en decentraliserad fråga med vart och ett av länderna i Storbritannien har skilda system under olika regeringar: den brittiska regeringen är ansvarig för England, och den skotska regeringen, den walesiska regeringen och Nordirland Executive ansvarar för Skottland , Wales och Nordirland, respektive.

Kontakta skolor direkt i topp examensdiplomen i Företagsekonomi i Storbritannien Online 2020

2 Resultat i Företagsekonomi, Storbritannien Filter

IT and E-commerce University 1st and 2nd Year (Level 4 and 5)

Online Business School
Graduate Diploma
<
Heltid
<
Deltid
<
10&nbsp;-&nbsp;15 månader
Engelska
Internet

With the number of people shopping online on the rise and the number of online stores ever-increasing, it’s becoming more and more important for retailers and eCommerce stores ...

Läs mer

Business and Management Graduate Diploma (Nivå 6 Postgraduate MBA-post)

Online Business School
Graduate Diploma
<
Heltid
<
Deltid
<
700&nbsp;-&nbsp;900 timmar
Engelska
Internet

Examensnivån 6 120 högskoleexamen i affärs- och administrativ ledning består av 10 moduler och 6 skriftliga uppgifter och varje modul består av cirka 40 guidade lärningstimmar ...

Läs mer