STUDYONLINE.SE

Hitta examensdiplom i Företagsekonomi Nätbaserade Europa 2019/2020

Diplomprogram på kandidatnivå tar ofta mellan ett och två år att slutföra, och kräver ofta att man redan har en universitetsexamen. Studenter kan förvänta sig bättre arbetsutsikter inom det aktuella området efter examen.

Studieprogram i företagsekonomi är utformade för studenter som vill lära sig mer om hur företag drivs. Kurser kan omfatta mer allmänna eller mer specifika ämnen för att förbereda studenterna på en viss karriär.

Det finns mer än fyra tusen organisationer för högre utbildning i Europa, från ledande forskningsinstitutioner till små, undervisnings-fokuserade universitet. Europa självt är inte så mycket annorlunda än andra kontinenter, som sträcker sig från polcirkeln till Afrikas kust.

Be om information Bästa examensdiplomen i Företagsekonomi Nätbaserat Europa 2019/2020

2 Resultat i Företagsekonomi, Europa Filter

Business and Management Graduate Diploma (Nivå 6 Postgraduate MBA-post)

Online Business School
Internet Heltid Deltid 700 - 900 timmar Öppen antagning Storbritannien coventry + 1 fler

Graduate Level 6 120 högskoleexamensbevis i företagsekonomi består av 10 moduler och 6 skriftliga uppdrag och varje modul består av cirka 40 guidade inlärningstimmar. Under genomförandet av online-företagsdiplom får studenterna tillgång till olika studieresurser, som tutorstöd och webinars, ett socialt lärandeforum och ytterligare material som hjälper till att slutföra sin doktorandkurs.

Utbildning för 100% Online Manager (nivå 5)

Edhec Online
Internet Heltid Deltid 1 - 2 år November 2019 Frankrike Île-de-France + 1 fler

Utveckla dina färdigheter och dina ledarförmåga genom en tränings- och utbildningsplan där alla lär sig att våga göra annorlunda. 100% online-utbildning på nätet gör att du kan påskynda utvecklingen av dina nya ansvarsområden och omvandla din chefspraxis.