close

Filter

Visa resultat

Sök högskoleprogram i Public Management Nätbaserade

Ett examensbevis är en kort studieperiod som kan hjälpa dig att öka din kunskap, stärka dina yrkeskunskaper och få professionella uppgifter. Det tjänar vanligtvis efter att ha fullgjort en kandidatexamen. Det finns många kurser för att ge dig specialutbildning. Du kanske frågar, "Vad är ett examensbevis i offentlig förvaltning?" Om du för närvarande arbetar inom den offentliga sekto… Läs mer

Ett examensbevis är en kort studieperiod som kan hjälpa dig att öka din kunskap, stärka dina yrkeskunskaper och få professionella uppgifter. Det tjänar vanligtvis efter att ha fullgjort en kandidatexamen. Det finns många kurser för att ge dig specialutbildning.

Du kanske frågar, "Vad är ett examensbevis i offentlig förvaltning?" Om du för närvarande arbetar inom den offentliga sektorn men vill ha en mer ledande roll, är det här programmet utformat för att lära dig ytterligare ledarskapsförmåga. Kurser kan innehålla ämnen som offentlig finansiering och budgetering, insamling av pengar, personalhantering och ledning inom ideell sektor. Det kan finnas klasser skräddarsydda för specifika branscher, som bank och finans.

Medan du är inskriven i ett examensbevis i den offentliga förvaltningen kan du lära dig många användbara livsförmågor, som bokföring, bemanning, allmänhetens talande, skatteansvar och schemaläggning. Var och en av dessa färdigheter kan vara till hjälp i en rad olika yrken.

Eftersom varje skola bestämmer sin egen kurs och avgifter, kommer kostnaden för att tjäna ett examensbevis i den offentliga förvaltningen att variera. Skolans läge och programmets längd kommer också att spela. Jämför programmen noggrant för att välja den som bäst tillgodoser dina behov.

Med ett examensbevis i den offentliga förvaltningen kan du bedriva olika jobb inom kommunal och statlig anställning. Dessa kan omfatta administrativ servicechef, offentlig förvaltningskonsult eller utvecklingschef. Du kan bli en borgmästare, en rådgivare eller en stadsplanerare. Det kan också finnas jobb utomlands som en offentlig affairsadministratör vid ambassader och konsulat.

Det finns många kvalitetsinstitutioner över hela världen som erbjuder ett examensbevis i offentlig förvaltning. Du kan välja mellan lokala eller utländska skolor. Online kurser kan också vara ett alternativ. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
University of Missouri Truman School of Public Affairs
Columbia, Amerikas förenta stater

Ett online-examensbevis i offentlig förvaltning från MU hjälper dig att stärka dina administrativa och ledande färdigheter. Om du vill leda till policyändringar och främja öpp ... +

Ett online-examensbevis i offentlig förvaltning från MU hjälper dig att stärka dina administrativa och ledande färdigheter. Om du vill leda till policyändringar och främja öppenhet och rättvisa i den offentliga sektorn, kan det här vara certifikatet för dig. -
Graduate Certificate
Heltid
Engelska
Internet
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här