Filter
Graduate Certificate
Tempo: Alla

Se 71 Kurser på internet

Online examen certifikat program kan erbjuda en nivå av specificitet motsvarande ett utbildningsprogram, eller ger en fokuserad studie av ett visst ämne. De kan varas från flera dagar till ett antal år.

Vad är ett online examensbevis? Online-lärande finns på många nivåer, från yrkesutbildning till avancerade forskargrupper. Faktum är att många ämnen som kräver fältarbete görs åtminstone delvis genom korrespondens och har varit ganska länge. Idag kan man förutse kurser i allt från utbildning till hållbar energi på forskarnivå online. Ett examensbevis ges ofta endast till studenter som har fullgjort kurs motsvarande det som krävs av ett grundutbildningsprogram. Oavsett behörighetskrav kan eleverna göra det bra att förvänta sig en utmanande läroplan.

Dessa certifikatprogram erbjuder ofta unika möjligheter att expandera en student 's nätverk genom att ge tillgång till experter på ett intresseområde. Vissa certifikat kan vara berättigade till omvandling till en viss grad, men det är lämpligt att kontakta administrationen vid varje potentiell institution innan det antas att detta är fallet.

Kostnaden för ett examensbevis beror ofta på flera faktorer, till exempel den institution som erbjuder programmet. Studiet, kursens längd och även det land där institutionen är baserad kan också förändra undervisningen.

Statistiskt sett tenderar individer med mer avancerad utbildning att fortsätta vidare längs sina karriärvägar. En online examen certifikat är en alltmer populär metod som studenterna bedriver sina personliga och professionella mål.Graduate certifikat kan hjälpa studenter i sina mål att få tillgång till högre nivåer i akademin också genom att låna trovärdighet under antagningsprocesser för prestigefyllda forskarutbildningsprogram, till exempel.

Med det breda utbudet av forskarutbildning som erbjuds genom online-certifikatprogram kan det vara lättare att fortsätta din utbildning eller utveckla din karriär än du förstod. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

University Of Maryland Baltimore

Studenter intresserade av Research Administration kommer att ha möjlighet att lära sig om den komplexa miljön som stöder akademisk forskning. Detta kommer att innehålla ä ... [+]

Denna unika 12-credit examen certifikat programmet är helt online och kan hjälpa till att avancera din karriär i forskningsadministrationen.

Studenter intresserade av Research Administration kommer att ha möjlighet att lära sig om den komplexa miljön som stöder akademisk forskning. Detta kommer att innehålla ämnen som historiska och evolutionära perspektiv, juridiska frågor i forskning, kontraktshantering och skydd av konfidentiell information. Många studenter intresserade av denna grad kommer att arbeta inom följande områden: dataanalys, bidragsskrivning, klinisk forskning, patientvård, psykisk hälsa, epidemiologi, kliniska prövningar, samarbeten, personalhantering etc.... [-]

Amerikas förenta stater Baltimore
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 3 år
Internet
Läs mer på svenska
Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies

Informationsprogrammet Business Business Analysis examen certifikat programmet kommer att ge doktorander introduktionskurs på avancerad nivå i de viktiga aspekterna av Bu ... [+]

Informationsprogrammet Business Business Analysis examen certifikat programmet kommer att ge doktorander introduktionskurs på avancerad nivå i de viktiga aspekterna av Business Analysis.

Certifikatprogrammet ger professionella kunskaper om hur man bestämmer företagskrav som driver IT-relaterade projekt. Dessutom hjälper den dem att identifiera, analysera och designa processer för att förbättra det övergripande informationsflödet inom organisationen.

Certifikatprogrammet kommer att ge grundläggande utbildning på grundnivå för sysselsättning för dem som för närvarande arbetar som affärsanalytiker eller de som är ansvariga för eller vill ta på sig analytikerrelaterade ansvarsområden.... [-]

Amerikas förenta stater West Lafayette
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
12 - 36 månader
Internet
Läs mer på svenska
Kansas State University Global Campus

Examensbeviset i företagsekonomi ger studenterna möjlighet att få grundläggande kunskap om företag utan att behöva delta i ett fullständigt MBA-program. ... [+]

Översikt

Examensbeviset i företagsekonomi ger studenterna möjlighet att få grundläggande kunskap om företag utan att behöva delta i ett fullständigt MBA-program.

Studenterna kommer att uppnå en förståelse för de grundläggande funktionella områdena för företagsadministration och hur varje bidrar till en effektiv företagsorganisation. Eleverna lär sig att analysera finansiella rapporter för att bestämma företagets prestation och finansiella ställning i förhållande till det som är mest viktigt för aktieägare och investerare. De kommer också att lära sig strategisk utveckling med marknadsföringsteorier och tillämpad marknadsföringsteknik.

Karriärer

Många karriärmöjligheter är tillgängliga för akademiker i företagsekonomi, inklusive karriär som:... [-]

Amerikas förenta stater USA Online
Kontakt Skolan
Engelska
40 veckor
Internet
Läs mer på svenska
University of Missouri Truman School of Public Affairs

Ett online-examensbevis i offentlig förvaltning från MU hjälper dig att stärka dina administrativa och ledande färdigheter. Om du vill leda till policyändringar och främj ... [+]

Graduate Certificate: Offentlig förvaltning

Ett online-examensbevis i offentlig förvaltning från MU hjälper dig att stärka dina administrativa och ledande färdigheter. Om du vill leda till policyändringar och främja öppenhet och rättvisa i den offentliga sektorn, kan det här vara certifikatet för dig.

Detta 12-timmars examensbevis ger administrativa färdigheter för etiska, effektiva ledarskap och ledningsroller i den offentliga sektorn.

Studenter som slutför certifikatet kommer att vara välplacerade för att börja eller avancera i en karriär inom offentlig tjänst, där många förväntar sig att driva lednings karriär i statliga och lokala myndigheter.

Kursens arbete omfattar... [-]

Amerikas förenta stater Columbia
Oktober 2019
Engelska
Heltid
1 - 2 år
Internet
Läs mer på svenska
American University Online

American University Online Graduate Certificate in Human Resource Analytics och Management förbereder dig att svara på den kritiska frågan dagens HR-professionella ansikt ... [+]

American University Online Graduate Certificate in Human Resource Analytics och Management förbereder dig att svara på den kritiska frågan dagens HR-professionella ansikte - hur man ökar organisatorisk effektivitet med hjälp av senaste HR-tekniken. Lär dig av branschfolk som delar sin expertis inom teknik, mätning, riskhantering och kommunikation för att ge dig de färdigheter du behöver för att utveckla din organisation.

Läroplanen utvecklades med inlägg från ett råd från branschpersonal som gav råd om kompetenser, standarder och branschtrender för att säkerställa relevans för arbetsplatsen.

[-]
Amerikas förenta stater Washington
September 2019
Engelska
Deltid
9 - 15 månader
Internet
Läs mer på svenska
Royal Roads University

Graduate Certificate in Organisation Design och Development är för yrkesverksamma som arbetar med eller samråder med, organisationer inom alla sektorer som vill utöka sin ... [+]

Översikt

Målet med examensbeviset i organisationens design och utveckling är att utrusta yrkesverksamma med tillämpad, relevant och teoretisk kompetens på avancerad nivå när det gäller att utforma organisationer för framtiden.

Under programmets löptid kan studenterna förvänta sig att utforska principer och praxis för organisationsutveckling, undersöka teoretiska och praktiska perspektiv på organisationsdesign, kultur och förändringsinterventioner och förvärva och utnyttja tillvägagångssätt och ramverk som gör nödvändiga kopplingar till organisationsstrategi. Programmet kommer att fokusera på tillämpning av lärande inom områden som:

organisationsdesign, utveckling och strategiorganisationsförändringsprocessersystem och kultur transformationkapacitetsuppbyggnad, mätning och utvärderingVem det är för... [-]
Kanada Victoria
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
6 månader
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska
Lewis University Online

På så lite som 12 månader, tjäna ditt datavetenskapliga examensbevis i beräkningsbiologi ... [+]

Online Graduate Certificate in Data Science i Computational Biology and Bioinformatics är skapad för yrkesverksamma som vill lösa problem inom hälso- och biovetenskap genom analys av stora data. Lär dig de tekniska färdigheterna inom dataanalys och bioteknik samt hur man tillämpar dem inom beräkningsbiologi, läkemedel och genetik. Oavsett om du är en professionell eller nybörjare till en karriär inom dataanalys, får du ett avancerat certifikat som hjälper dig att uppnå dina karriärmål.

Accelerated Program: På bara 12 månader kan du tjäna ditt Graduate Certificate med avancerade tekniska data färdigheter du behöver för att avancera din karriär.100% Online: Alla k... [-]
Amerikas förenta stater Romeoville
September 2019
Engelska
Heltid
12 månader
Internet
Läs mer på svenska
James Cook University Online

James Cook University Online Graduate Certificate of Data Science är ett snabbt sätt att få den grundläggande kunskap du behöver för att maximera möjligheterna i en datas ... [+]

Kursens längd: 8 månaders deltidKursavgifter: $ 3.300 per ämne. FEE-HELP är tillgänglig.Kursperiod: Jan, Mar, Maj, Jul, Sept, OktKursens ämnen: 4Kurs introduktion

Vill du omfamna datavetenskaprevolutionen som en del av din arbetsspecifikation eller styra din karriär i en helt ny riktning?

Organisationer av alla band fortsätter att känna igen och utforska insikterna och fördelarna med omfattande analys av rådata. De globala affärs- och forskningssektorerna erbjuder en stor möjlighet till proffs som har en förståelse för applikationerna för dataanalys genom karriärtillväxt, ny rollskapande och rekrytering.

James Cook University Online Graduate Certificate of Data Science är ett snabbt sätt att få den grundläggande kunskap du behöver för att maximera möjligheterna i en datastyrd värld.... [-]

Australien Australia Online
Oktober 2019
Engelska
Deltid
8 månader
Internet
Läs mer på svenska
University of Maryland, A. James Clark School of Engineering

Våra elektroniska förpackningar Graduate Certificate in Engineering utnyttjar universitetets unika styrka i tillförlitlighet tillsammans med sin kompetens inom elteknik, ... [+]

Våra elektroniska förpackningar Graduate Certificate in Engineering utnyttjar universitetets unika styrka i tillförlitlighet tillsammans med sin expertis inom elektroteknik, maskinteknik, materialvetenskap och affärer för att ge studenter ytterligare karriärer inom områden som luftfart, fordonselektronik, industrimotordrivningar, militär elektronik och medicinsk utrustning. Kursämnen inkluderar grunderna i elektronisk systemintegration, värmeöverföring, termisk hantering, stressanalys, kostnadsanalys, kvalitets- och tillförlitlighetsbedömning och prognostik och hälsohantering.

FörkunskapskravEn kandidatexamen i teknik från en ackrediterad institution.Slutförande av ka... [-]
Amerikas förenta stater College Park
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 5 år
Internet
Läs mer på svenska
Southern Cross University (Online)

Ställ in din projektledningskarriär för framgång. Studiera Graduate Certificate in Project Management med SCU Online . Accredited av Australian Institute of Project Manag ... [+]

Graduate Certificate in Project Management online100% online, inga åtaganden på campus.Börja din resa mot en MPM.Komplettera 4 enheter på 8 månader, deltid.Flexibel, praktisk inlärningsstruktur.Grundläggande informationVaraktighet: 8 månader, deltidAvancerad status: Ring oss för att se om du kvalificerar digStudieperioder: Januari, Mars, April, Juli, September, NovemberAvgifter: $ 2590 per enhetEnheter: 4Leveransläge: 100% OnlineFramsteg din projektledningskarriär

Ställ in din projektledningskarriär för framgång. Studiera Graduate Certificate in Project Management med SCU Online .

Accredited av Australian Institute of Project Management (AIPM), genom SCU Online : s onlineexamensbevis i projektledning, introduceras du i kärnkompetenser inklusive risk, kontroll, planering, genomförande, utvärdering, samarbete och systemanalys.... [-]

Australien Australia Online
November 2019
Engelska
Deltid
8 månader
Internet
Läs mer på svenska
University of Southern Queensland (USQ)

Vill du lägga till lednings- och ledarskapsförmåga till din tekniska ingenjörskunskap? Graduate Certificate of Advanced Engineering (Engineering Management) ger dig möjli ... [+]

Blanda din tekniska expertis med viktiga affärs- och ledningsförmåga

Vill du lägga till lednings- och ledarskapsförmåga till din tekniska ingenjörskunskap? Graduate Certificate of Advanced Engineering (Engineering Management) ger dig möjlighet att hantera komplexa ingenjörsprojekt, produkter och tjänster och öppnar en bredare mängd karriärmöjligheter i arbetskraften.

Under hela graden, som kan studeras på deltid och online, kommer du att genomföra kurser i hantering av teknisk risk och kapitalförvaltning. Du kommer också att utveckla analytiska färdigheter för att utvärdera innovationer inom teknik, tekniska konsekvenser och hur man hanterar tekniska förändringar.... [-]

Australien Australia Online
Kontakt Skolan
Engelska
Deltid
1 - 2 år
Internet
Läs mer på svenska
Alabama State University The Harold Lloyd Murphy Graduate School

Kandidater till AA-nivå, Ed.S i Library Education Media, kommer från olika skolbiblioteksinställningar - landsbygd, urban och förorts. AA-kandidaterna representerar olika ... [+]

Kandidater till AA-nivå, Ed.S i Library Education Media, kommer från olika skolbiblioteksinställningar - landsbygd, urban och förorts. AA-kandidaterna representerar olika etniska och kulturella bakgrunder. De tar till sin studie sin kompetens inom områdena insamlingsutveckling, läroplanstöd, teknikintegration, peer-samarbete, mediahantering och juridiska frågor.

Under deras yrkesstudier deltar kandidater i kurser som berikar sina forskningsfärdigheter, hjälper till att fördjupa läroplaner mellan mediacenter och klassrum, låta dem fokusera uppmärksamhet på juridiska frågor relaterade till skolmediasprogram och främja tillväxt i innehåll områden. De nödvändiga LEM-kurser engagerar kandidater i reflekterande tänkande när de diskuterar ämnen, engagerar sig i forskning och designmaterial som visar att de är beslutsfattare.... [-]

Amerikas förenta stater Montgomery
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
1 år
Internet
Läs mer på svenska
Columbia Southern University

Columbia södra universitetet inser att det finns en växande önskan om många inom personalen för riktad utbildning i en professionell specialisering. För att möta detta ... [+]

Columbia södra universitetet inser att det finns en växande önskan om många inom personalen för riktad utbildning i en professionell specialisering.

För att möta detta behov erbjuder CSU Graduate Certificate Program som fullt ut använda kurser från CSU grad koncentrationer.

Graduate Certificate Program

Eleverna väljer fyra kurser (12 termin kredit timmar) från en examen koncentration för att tjäna en forskarutbildningskurs certifikat i koncentrationen området.

Curriculum

MHM 5300 - Hospitality och Tourism Management MHM 5600 - Marknadsföring för Hospitality och turism MHM 5701 - juridiska aspekter på Hospitality och turism MHM 5780 - Ekonomistyrning för Hospitality och turism ... [-]

Amerikas förenta stater Orange Beach
September 2019
Deltid
Internet
Läs mer på svenska
Regent University School of Global Leadership & Entrepreneurship

Certificate of Graduate Studies i ledarskap erbjuds via Internet från början till slut. Ingen på campus bosättning krävs. ... [+]

Certificate of Graduate Studies i ledarskap erbjuds via Internet från början till slut. Ingen på campus bosättning krävs. Studenter interagerar och deltar i undervisning online via gängade diskussioner, e-post, ljud och video datorbaserade presentationer och elektronisk tillgång till information. Bedrivs online, använder Certificate Studierektor i Ledarskap autonoma inlärningsmetoder som kräver studenterna att lära sig självständigt, men inte ensam.

Examensuppgifter

Den maximala tidsramen för att genomföra programmet är fem år. Vi har dock sett många studenter slutföra programmet inom en mycket kortare tid. Den CGS program för ledarutveckling är en 15-kredit-timmars forskarnivå certifikat för att öka en persons ledarskapsförmåga och ger praktiska tillämpningen av värdebaserat ledarskap inom olika organisationer. ... [-]

Amerikas förenta stater Virginia Beach
September 2019
Deltid
Internet
Läs mer på svenska
Kennesaw State University

Den examen certifikat programmet för informationssäkerhet och försäkring är utformad för både teknik och icke-teknik examen studenter. ... [+]

Informationssäkerhet och försäkringsbevis - fristående och inbäddad

Den examen certifikat programmet för informationssäkerhet och försäkring är utformad för både teknik och icke-teknik examen studenter. Det omfattar fyra existerande kurser:

Kurser krävs för certifikat: (12 kredit timmar)

IS 8200 - Juridiska och etiska problem i informationssystemIS 8310 - Styrning, Riskhantering och ComplianceIS 8940 - Disaster Recovery / Business Continuity PlanningEtt valfritt som godkänd av MSIS programchef.

Obs! För närvarande inskrivna studenter kan bara räkna 3 av de 4 kurser mot deras existerande examen. Studenter på examensbevis kan bara räkna 3 kurser mot ett examensprogram.... [-]

Amerikas förenta stater Kennesaw
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Internet
Läs mer på svenska