Läs den officiella beskrivningen

Kom igång med din framtid!

Tjäna ett examensbevis från Kennesaw State School of Communication

Graduate Certificate in Digital

100% Online Learning

DSM-certifikatet är fullt utformat för att tillgodose behoven hos yrkesverksamma som söker framsteg, karriärförändringar eller de som vill utvidga sin kunskap genom att skriva in ett nytt karriärfält. DSM är en 12-kredit timme, fyra kursprogram. Vi erbjuder klasser på hösten och våren i en sju veckors session så att du aldrig har mer än en klass i taget.

Nationellt rankat program

Prisvärda högskolor Online Rankings har rankat DSM Bästa Online Kommunikationsprogram (38: e nationellt). Som ett nyare program är vi väldigt stolta över denna ranking och hoppas kunna fortsätta under de närmaste åren.

Curriculum

DSM är en 12-kredit timme, fyra kursprogram. Vi erbjuder klasser på hösten och våren i en sju veckors session så att du aldrig har mer än en klass i taget. Det finns tre obligatoriska klasser och en valbar klass.

COM 5100 - Sociala mediersteori och begrepp

Förutsättning: Godkännande av KSU examen-studentstatus.

Kursen behandlar teori och begrepp som är relevanta för sociala medier. Tillsammans med framväxande digital och social media teori, undersöker denna kurs också sambandet mellan grunden för media och kommunikation som de gäller för nuvarande situationer, tekniker och trender. Studenter producerar forskarutbildning som expanderar den akademiska diskursen i detta område.

COM 5200 - Digital media lag

Förkunskapskrav: Tillträde till certifikatprogram eller behörighet från instruktören.

Kursen ger en fördjupad granskning av den befintliga rättsliga strukturen inom vilken digitala och sociala medier verkar och den förestående lagstadgade och rättspraxis genom vilken denna struktur har utvecklats. Kursen behandlar också etiska begrepp och överväganden kring digitala och sociala medier. Kursen fokuserar på första ändringsförslaget, eftersom det gäller yttrandefrihet och media, specifikt för onlineinnehåll.

Kursen introducerar eleverna till olika juridiska problem som laster, störande tal, invasion av privatlivet och upphovsrätt. Den lär också om olika tillvägagångssätt till det första ändringsförslaget och hur långt yttrandefriheten och pressen går i olika juridiska scenarier. Som doktorander läser eleverna flera fall som involverar digitala och sociala medier. Studenter analyserar texter och diskuterar juridiska konsekvenser ur teoretiska och praktiska perspektiv.

COM 5410 - Digital publikationsdesign

Förutsättning: Godkännande av KSU examen-studentstatus.

Denna kurs utforskar arten och rollen för publikationsdesign genom en studie av visuell kommunikationsteori; historisk utveckling av design; användning av färg, fotografi och grafik; och användningen av designprogram och verktyg, inklusive cloud computing och Drop Box. Eleverna lär sig att utöva kontroll över meddelanden genom samordning av text, bilder och strategisk design. Grafisk designprogramvara (Adobe Creative Suites InDesign och Photoshop) och andra onlineverktyg används för att utveckla en förståelse för visuella kommunikationsstrategier och färdigheter för att skapa publikationer för kommunikation till interna och externa organisationsgrupper.

COM 5420 - Mobile Media Technologies

Kursen introducerar eleverna till begrepp kopplade till mobilmedieteknik och med cyberkultur, till exempel ökad verklighet, fördjupade världar och mobil lärande och informationsdesign. I huvudsak denna kurs kritiserar grundläggande teori och användbarhet av sociala nätverk, mobil leverans, mobilinnehåll och teknik, vilket kräver att du engagerar och interagerar online.

COM 5490 - Ämnen i sociala medier

Förkunskapskrav: Graduate student standing

Kursen ger teoretiska och tillämpade tillvägagångssätt till social media-teori, strategier och taktik som används av kommunikationspersonal. Semesterämnena varierar. Potentiella ämnen är: social media analytics, social media övervakning, innehållsutveckling, teoretiska metoder för att förstå sociala medier, sökmotoroptimering och andra ämnen relaterade till trender inom social media och social media management. Denna kurs kan tas upp till två gånger i totalt sex kredit timmar.

COM 5900 - Strategi för digital och social mediainnehåll

Studenter planerar och skapar ett tillämpat projekt som speglar bästa praxis, teori och befintlig forskning om digitala och sociala medier. Projektet delas med det professionella samhället via sociala nätverk. Studenterna skapar också en sammanfattning av stödjande litteratur och en genomförandeplan och utvärderingsplan.

Förkunskapskrav

  • Avslutad online examen ansökan
  • Officiella transkript
  • Personligt uttalande
  • TOEFL krävs för dem utan examen från en engelsktalande instituition

APPLICATION DEADLINES

  • 1 juli för att börja höstterminen
  • 1 november för att börja vårterminen
Program undervisas på:
Engelska

Se 13 fler kurser från Kennesaw State University »

Senast uppdaterad May 16, 2018
Denna kurs är Online
Startdatum
Sept. 2019
Jan. 2020
Duration
Pris
383 USD
Graduate studieavgift för 1 kredittid: $ 383.00. Andra avgifter kan vara tillämpliga.
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Jan. 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sept. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum

Jan. 2020

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum