Grad i polisstudier

Open University Of Cyprus

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Grad i polisstudier

Open University Of Cyprus

Polisstudier Programmet är för Polisens tjänst på Cypern och riktar sig till akademiker från polisakademin .

I en tid av snabbt förändrade priser och stora behov för modern säkerhet och medborgarskap syftar detta tvååriga program till att erbjuda polisens medlemmar ny kunskap, färdigheter och praxis med en europeisk inriktning, komplettering, utvidgning och uppdatering från fall till fall kunskaper som redan förvärvats under sina studier vid polisakademin på Cypern.

För att få en examen i polisstudier måste studenterna framgångsrikt delta i och slutföra tolv (12) sexmånaders tematiska moduler (120 högskolepoäng totalt) vid Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου .

Programmets struktur

De tematiska modulerna för Polisakademins uppgraderingsprogram är indelade i inledande klasser. och HE specialisering. För val av vissa studenter specialisering krävs en framgångsrik slutförande av andra tematiska enheter.

Studenter deltar inledningsvis 8 obligatoriska tematiska enheter (8X10 ECTS). Efter genomgången av de obligatoriska tematiska enheterna kan studenterna välja antingen ett program endast genom att delta i tematiska moduler (4 specialiteter x 10 ECTS) eller en kombination av 2 avhandlingar. specialisering (10 hp vardera) och Dissertation (ekvivalent med 2 TS eller 20 hp).

kod

FörkunskapskravEn förutsättning för att komma in i programmet är innehav av ett diplom på Cyperns polisakademi och god kunskap om det engelska språket för att studera internationell litteratur.

tillämpningarFristen för inlämning av ansökningar om antagning till läroplaner som erbjuds för läsåret 2017-2018 är från 6 juli till 5 september 2017 klockan 11.00 .

Ansökningar lämnas endast elektroniskt via universitetets hemsida på https://applications.ouc.ac.cy/admissions?sap-language=EL

Denna skola erbjuder program i:
  • Grekisk


Senast uppdaterad July 8, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
2 år
Deltid
Heltid
Price
Pris
2,880 EUR
Information
Deadline
Locations
Cypern - Cyprus Online
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Cypern - Cyprus Online
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan