Grad i Design

Allmänt

Läs mer om programmet på skolans hemsida

Programbeskrivning

Vi är en online-undervisningsinstitution tillgänglig på 3 språk (engelska, spanska och portugisiska) baserat i London men med online-kurser tillgängliga över hela världen.

Varför kandidatexamen?

Design var aldrig lika viktigt som det är nu. Det är en del av våra dagliga liv eftersom vi kan hitta designen i varje produkt vi använder, på de webbplatser vi besöker eller i alla program som vi installerar på smartphones.

London School of Design och Marketing Design Degree hjälper dig att bygga en karriär i den kreativa världen och kan vara den drivkraft du behöver för att nå nya mål, frigöra din kreativa sida och skapa kraftfulla projekt som inspirerar och påverkar människor. Graden i Design ligger på tre huvudpunkter:

Kunskap: En samtida och övergripande förståelse av begrepp, verktyg, historia och designmetoder i allmänhet samt kopplingarna mellan de huvudsakliga verksamhetsområdena.

Kompetenser: förmåga att skapa, planera, implementera och hantera projekt framgångsrikt med hjälp av förvärvad kunskap

Attityd: utveckla personliga egenskaper som flexibilitet, empati, realism och entreprenörskap.

LSDM Design Degree är uteslutande online och finns tillgänglig på engelska, spanska och portugisiska.

London School of Design and Marketing

Där passionen blir ett yrke

ÖVERSIKT ÖVER KURSEN

introduktion

Graden i Design är utformad för alla som vill förvärva nya kunskaper, kunskaper och hitta nya lösningar i utvecklingen av nya förslag till globala frågor inom Design. Kursplanen skisserades från det strategiska beslutet genom en tvärvetenskaplig attityd på de globala marknaderna.

Lärandekompetenser

Bachelor of Design förbereder proffs för de olika designområdena genom att tillhandahålla avancerad, omfattande, samordnad och stödd högre utbildning i den senaste vetenskapliga och tekniska utvecklingen. Kursplanen för LSDM Design Degree utvecklades och delades in i tre olika steg:

Steg 1

Den första etappen, som motsvarar kursens första år, syftar till att förbereda LSDM-studenter för olika områden av design genom en samtida och övergripande förståelse av begrepp, verktyg, historia och designmetoder i allmänhet. Det syftar även till att täcka kopplingarna mellan de huvudsakliga verksamhetsområdena (som kommunikation, interaktion och produktdesign) genom att utveckla en övergripande bild av de teman som är knutna till designmissionen, dess interaktion med marknaderna och dess roll i samhället.

Steg 2

Den andra etappen, som motsvarar kursens andra år, syftar till att införa solid kompetens för utveckling och genomförande av projekt, formulerade kring huvudområdena kommunikationsdesign, interaktiv design och produktdesign. Studenterna kommer att kunna:

Identifiera och analysera: Analysera miljön där problemlösning uppstår, tänka kreativt, identifiera villkoren och målen i samband med problemlösning och identifiera de resurser och färdigheter som krävs

Göra val: fatta beslut, förstå osäkerheten och därtill hörande risker, förutse de framtida konsekvenserna av beslut och utveckla förmågan att argumentera;

Integrera: processer och mångfald av intressen samtidigt med ökad flexibilitet och innovation;

Genomföra: planering och organisation, skapande av lämpliga miljöer, genomförande och kontroll, utveckling av kreativa färdigheter i projektets design och genomförandefaser.

Steg 3

Den tredje etappen, som motsvarar kursens tredje år, syftar till att konsolidera kunskapen som förvärvats i tidigare kursenheter och utvecklas med självförtroende, realism och entreprenörskap. Det kommer att vara i detta skede att LSDM-studenter kommer att utveckla sitt slutkursprojekt genom följande kompetenser:

Flexibilitet: Att kunna hantera en mängd olika designprojekt och anpassa sig till omväxlande omständigheter som en kompetent och öppet sakkunnig inom ett tvärvetenskapligt team.

Empati: Att kunna förstå olika synvinklar och att argumentera för dem.

Realism: Göra en giltig bedömning av dina egna möjligheter och skådespelare när som helst, med utgångspunkt i din egen kompetens och prestanda.

Entreprenörskap: förmåga att skapa, utveckla och sälja en idé, visuellt arbete, produkt eller tjänst.

Faculty

Fakulteten består av kvalificerade, erfarna och välrenommerade lärare. Förutom den akademiska utbildningen på doktorandnivå presenterar de konsoliderade yrkeskarriärer, som kopplar den akademiska komponenten till arbetsmarknaden.

Tutor Center

LSDM-studenter följs varje vecka genom handledare som består av ett team av handledare som specialiserat sig på design med masternivåutbildning och beprövad flerårig erfarenhet. Handledarcentret finns även på engelska, spanska och portugisiska.

Professionella mottagare och utgångar

Graden i Design riktar sig till studenter, yrkesverksamma, konstnärer eller frilansare med ambition eller konsoliderad karriär inom reklam (konstledare, tillverkare eller designers), visuell design, kommunikation, grafisk och interaktiv design (designers, producenter, ledare lagmedlemmar, konstdirektörer eller kreativa regissörer). Studenter av Graden i Design får möjlighet att arbeta i visuella organ (reklam, design) eller företag av produktdesign, kommunikationsdesign, interaktiv design, bland annat.

STRUKTUR

Graden i Design är 100% online, utformad för att lära sig enligt tillgången till studenter, utan fast schema. Det vill säga, LSDM-studenten definierar när och varifrån man ska komma åt innehållet och utföra utvärderingsarbetet. Endast slutliga papper och en-till-en-presentationer kommer att schemaläggas vid specifika tider och kommuniceras till LSDM-studenter i god tid.

På cirka 36 månader har LSDM-studenter genomgått en kandidatexamen i Design som ackrediterats av universitetet för Creative Arts (UCA), ett av de högsta specialiserade universiteten i Storbritannien.

Undervisnings- och inlärningsmetoder antagna under kursen:

  • Undervisas på engelska, spanska och portugisiska.
  • Maximalt 3 enheter samtidigt och ett sista projekt;
  • Innehållet i enheterna är asynkront och organiseras av veckovisa ämnen.
  • Tutor Center fungerar som ett stöd och interaktionsverktyg för studenten;
  • Online-resurser (t.ex. föreläsningar, seminarier och diskussioner, handledning och återkopplingssessioner, forum och diskussionsgrupper online, praktiska övningar).
Senast uppdaterad Aug 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

Desenvolvida em 2016, a London School of Design and Marketing propõe alterar o paradigma do ensino, proporcionando aos estudantes novos desafios com base nas suas vocações.

Desenvolvida em 2016, a London School of Design and Marketing propõe alterar o paradigma do ensino, proporcionando aos estudantes novos desafios com base nas suas vocações. Läs mindre
london , madrid , Porto + 2 Mer Mindre