Filter
Global MBA
Tempo: Alla

jämför 2 {onlinestudies-mba-global-mba:plural} Nätbaserat

Ett globalt MBA-program är ett examensnivå alternativ för studenter som redan har en kandidatexamen. Programmen fokuserar på att undervisa studenter om olika verksamhetsområden med fokus på global verksamhet.

Vad är en global MBA i MBA? En global MBA är ett magisterexamen som lär studenter om globala eller internationella affärsmässiga ämnen. Eleverna kan lära sig om komplexiteten i att göra affärer i utlandet, tillsammans med att studera affärsrätt som gäller internationell verksamhet. Studenter kan få avancerade färdigheter i affärer som personalhantering, finans och marknadsföring. Ledarskap är också ett fokus för de flesta program. Studenter får erbjudas chansen att skärpa sina ledarskapsförmåga genom praktiska tillämpningar under ett program.

Fördelarna med att ta ett globalt MBA-program inkluderar att få färdigheter som kan hjälpa en elev att arbeta bättre med dem från olika kulturer och få en djupare förståelse för kulturella traditioner. Dessutom kan eleverna få kunskaper i kritiskt tänkande och kreativitet. Program kan också hjälpa eleverna att lära sig om organisationsstrukturering.

Kostnaden för en Global MBA i MBA kan variera. Skillnader i skolor och program påverkar de faktiska kostnaderna, så studenterna ska alltid kontakta skolans finansiella kontor.

Efter att ha avslutat ett program är studenterna vanligtvis beredda att ta ställning till ledande befattningar inom företag eller organisationer. Studenter kan arbeta som chefer eller chefer i en befintlig verksamhet eller kan starta egen verksamhet. Ledarskapet och affärsförmågan som uppnåtts genom denna typ av program kan hjälpa studenter att ta positioner som global supply chain manager, multinationell marknadschef eller internationell handelspolitisk rådgivare.

Studenter kan tjäna en Global MBA i MBA på en mängd olika skolor, inklusive vissa som är online. Online kurser kan göra det möjligt för elever att ta lektioner runt sina arbets- och familjeplaner. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer Läs mindre

Kategorier

sökresultat funna

Zigurat Global Institute of Technology

Digital Business Global MBA har utformats för yrkesverksamma som vill främja sina tekniska och beslutsfattande färdigheter och lägga till ett differentierat värde för att ... [+]

Störa industrin

Digital Business Global MBA har utformats för yrkesverksamma som vill främja sina tekniska och beslutsfattande färdigheter och lägga till ett differentierat värde för att öka sin konkurrenskraft på den globala marknaden.

Det grundläggande målet för Digital Business Global MBA är att vägleda dig om hur man omdefinierar hur organisationen fungerar genom digitalisering. Vi kommer att fokusera på hur digital omvandling kommer att ha en positiv inverkan på alla nivåer och avdelningar i en organisation, inklusive marknadsföring, försäljning, inköp, logistik, personal och andra avdelningar. Genom att slutföra programmet kommer deltagarna att få en bättre förståelse för den innovativa metoden och hur digitala verktyg kan förbättra strategier och processer i ett företag. Det slutliga projektet är inriktat på den fullständiga digitala omvandlingen av ett befintligt företag... [-]

Spanien Barcelona
Kontakt Skolan
Engelska
Deltid
1 år
Internet
Läs mer på svenska
London School Of International Business - LSIB

Programmet hjälper dig att köra företagets resultat genom att lära sig betydelsen av organisationsstruktur, kultur, motivation, kreativitet och ledarskap. ... [+]

Spearhead organisatoriska förändringar, Odla innovation med MBA Progression

Programmet hjälper dig att köra företagets resultat genom att lära sig betydelsen av organisationsstruktur, kultur, motivation, kreativitet och ledarskap. Det gör att du kan utforska de strategiska svar organisationer till den snabbt föränderliga globala affärsmiljön och hjälper till att förstå de strategier och processer som används för att hantera internationella företag i olika geografiska och kulturella förhållanden.

Fakta om vår Online MBA

Online-program med elev fakultet förhållandet bara 15: 1 LSIB har världsklass professorer, som härrör från bästa institutionerna. Många av professorerna har också praktisk erfarenhet av att driva och växande företag. State of the art 1000000 £ Learning Management System (LMS) med 24 x 7 upptid. Erkännas fullt ut och globalt accepterad examen. Vår MBA är mest relevanta och utformas enligt de behov och krav i dag företag över hela världen. Med fördelen av att studera på jobbet, när som helst och var som helst, får du kostnadsfördel och samma grad som ges till heltidsstuderande på universitetsområdet. Varför Online MBA ... [-]
Storbritannien London
Öppen antagning
Engelska
Heltid
18 månader
Internet
Läs mer på svenska