INGEN NU - Vi kan få dig till universiteten!

Denna Online Foundation Diploma in Fine Art kommer att avslöja vem och vad du är! Om du vill veta så studera den här praktiska högpresterande kursen. Om du är provocerande, intensivt passionerad, oändlig kreativ, okonventionell om du har något att säga då gör du kursen. Om du vill ha något mindre personligt och mer om kompetens och design i målning och teckning studerar du konst och designstiftelsen.

Denna transformationskurs är ett tre-stegs, heltid eller deltidsprogram som är utformat för seriösa karriärinriktade studenter som vill komma in i yrket som artist. Den här spännande kursen har ett starkt praktiskt fokus och utvecklar inte bara kunskap och förståelse för konst, kulturer och uttrycksfull konstteori utan också professionella färdigheter. Framgångsrika utexaminerade tjänar en kvalifikationsbevis som motsvarar 3 A-nivåer och är nationellt ackrediterad av en av Storbritanniens största yrkesutdelande organ, ABC Awards.

Lika värdefulla uppnår studenterna en specialistportfölj som uttrycker vem de är och vad som är viktigt för dem, vilket gör det möjligt att få tillgång till högsta universitet och anställning som professionell kvalificerad konstnär.

Kursöversikt

 • Inträdesförutsättningar: 16 år eller äldre, GCSE / IGCSE Konst eller fotografi eller bra portfölj. Äldre studenter behöver ingen examensbevis, någon förmåga att rita och måla och en önskan att lyckas krävs. Skicka ett exempel på ditt arbete om du är osäker på din nivå.
 • Deltidsprogram: tillgänglig året runt - inriktning nu
 • Heltidsprogram: start december till januari och september till oktober. Undantag kan gälla.
 • Krav: bredbandsanslutning / grundläggande konstmaterial
 • Progression: till någon högskola / BA Honours Degree
 • Ackreditering: ABC Awards
 • Ofqual Regulated: Ja (Ofqual nummer 500/8476/8)
 • UCAS Tarif: upp till 112 poäng - motsvarar två A-nivåer vid A * -kvalitet - universitetsuppgifter kräver 80-100 UCAS poäng
 • UCAS-programmet stöds: Ja
 • Portföljstöd: Ja
 • Undervisning: Ansikte mot ansikte, en till en - obegränsat

Hur det fungerar

Studenter får tillgång till sin egen onlinestudio där de kan arbeta genom sin kurs. Enheter och uppdrag listas tillsammans med stödjande resurser, videotutorials för kompetensutveckling, stegvisa guider etc. Fotografier av elevernas slutförda arbete laddas upp till deras högskolans e-portfölj för bedömning och konstruktiv, vänlig skriftlig feedback om hur man går vidare. Dessutom är eleverna inbjudna att diskutera med en erfaren och kvalificerad personlig handledare deras framsteg och få muntlig återkoppling, uppmuntran och stöd från ansikte till ansikte. Studenter kan också dra nytta av relationer med sina online-studenter eftersom de kan se profiler och kommentera varandras konstverk om de önskar.

bedömning

Formativ som kurser framsteg och summativ i slutet av enheter och kursen. Ditt slutgiltiga projekt kommer att bedömas externt av examensstyrelsen och detta kommer att avgöra din slutbetyg. Du kommer att hållas underrättad varje steg på vägen om hur du kan förbättra ditt arbete.

Struktur av kursen

Kursen består av tre olika steg; Fördjupningsskede, Pathway och slutligen bekräftelse. Varje steg är 12-24 veckor i varaktighet beroende på om du studerar heltid eller deltid. Dessa kan förlängas vid behov.

Fördjupningsfasen är kursens första etapp och som titeln föreslår, ger dig möjlighet att på djupare nivå förstå vad konst och design är och att uppleva att arbeta inom ett antal discipliner. Inom varje disciplin kommer du att använda en rad material och processer och lära dig värdet av teckning och fotografi som utgångspunkt.

Du erbjuds 5 projekt där du studerar 4.

 1. Fotografi (obligatorisk)
 2. Konst
 3. Grafisk design och illustration
 4. 3D (Arkitektur, 3D-design, Skulptur)
 5. Mode och textilier

Pathway scenen är där du väljer vilken Pathway / disciplin du vill utforska vidare och på större djup. Din handledare granskar med dig ditt arbete från förberedande fasen och detta kommer att informera ditt beslut. Det slutliga beslutet är självklart ditt.

Bekräftelsesteget är slutstadiet av grunddiplomet och det enda steget som bestämmer din slutbetyg. Du kommer att bli ombedd att skriva ett avsiktsförklaring med stöd av din handledare. Detta dokument kommer att beskriva ditt valda slutliga stora projekt. Ditt slutliga stora projekt är praktiskt och kan vara i någon form du väljer; showreel, en klänning, en serie fotografier, en målning, en animering, en design för interiör, arkitektonisk design, ett videospel etc.

Avgift

Avgift = £ 2999 GBP- $ 3981 USD. Avgifter kan betalas per månad (P / T: £ 149.99 GBP / $ 199.99 USD x 20 betalningar ELLER F / T: £ 299.99 GBP / $ 398.10 USD x 10 räntefria betalningar eller betalas i sin helhet med kredit- / betalkort, check, banköverföring . Koncessioner är tillgängliga för mottagare av statliga förmåner.

INGEN NU - Vi kan få dig till universiteten!

Program undervisas på:
Engelska
Online College of Art & Design

Se 7 fler kurser från Online College of Art & Design »

Denna kurs är Internet
Startdatum
Öppen registrering
Duration
Kontakt Skolan
Deltid
Heltid
Pris
2,999 GBP
Deadline