FdSc Foundation Degree Surveying Practice

The College of Estate Management CEM

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

FdSc Foundation Degree Surveying Practice

The College of Estate Management CEM

FdSc Foundation Degree Surveying Practice

Vår nya Foundation Degree Surveying Practice är den första online stiftelsen examen i lantmäteri i Storbritannien. Den är utformad för att ge dig en insatt i de principer och praxis för mätning. Det ger möjlighet till en avancerad starta upp vår kandidatexamen utbildningsprogram och ansökan om medlemskap i Royal Institution of Chartered Surveyors.

Stiftelsen Examen är erkänd av RICS för AssocRICS medlemskap.

Den kartläggning yrket erbjuder ett brett utbud av karriärmöjligheter inom fastighetsförvaltning, värdering, investeringar, kvantitet lantmäteri, byggnads lantmäteri och fastighets / markanläggning.

Varför läsa denna kurs?

Stiftelsen Degree kräver upp till två och ett halvt års studier. Det är mycket konkurrenskraftigt pris på £ 600 per modul och tillåter eleverna att kombinera arbete med studier. Med poäng från din befintliga Foundation Degree räkna mot våra RICS ackrediterade kandidatexamen, betyder det att du kan uppnå hela examen för mindre än £ 17k - erbjuder en tillgänglig utbildning och stort värde för pengarna.

Det kommer att ge dig en fast grund för en givande karriär inom fastighets och byggindustrin. Den kommer att tilltala dig med begränsade akademiska meriter som vill ha en internationellt erkänd lantmäteri examen.

Observera att du kan välja att studera en enda modul per termin om du är bekymrad över tid engagemang. Studenter som har varit borta från skolan / högskolan för en länge kanske föredrar att studera en "prova-modul" i första hand.

Detta är den endast Storbritannien ackrediterad nätet foundation grad att du kan studera oavsett var i världen du bygger. Våra flexibla utbildningsmöjligheter innebär att du inte behöver resa till högskola eller universitet och du kan studera på jobbet eller hemma, på helger och på kvällen som bäst passar din livsstil.

Titta på en inspelning från vår senaste introduktion till Foundation Programme webinar.

Vad du studerar

Du kommer att studera 13 moduler inklusive ett antal alternativ som gör att du kan fokusera på din favorit specialisering. Dessa inkluderar byggnads lantmäteri, kvantitet lantmäteri, fastighetsförvaltning, värdering och bostäder. Ditt arbete kommer att bedömas genom kurser och examination.

Kursen ger en grund kvalifikationsnivå, som utvecklats för att uppfylla kraven i arbetsgivarnas i fastighets, byggande och bebyggelse lantmäteri yrken. Du skall ha kunskap om den byggda miljön sektorn och utveckla praktiska färdigheter som är lämpliga för arbetsplatsen. Du kommer att få en högre utbildning som erkänns av Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) och Chartered Institute of Building ** (CIOB) för associerat medlemskap klass.

Länkarna nedan visar tre möjliga vägar genom stiftelsen Degree, inklusive progression vidare till kandidatexamen. Om du är osäker på vilken väg som är bäst för dig, tala med kursledaren för att diskutera dina alternativ.

Foundation Degree - Byggnad Lantmäteri Path Foundation Degree - Antal Lantmäteri Path Foundation Degree - Fastigheter Path

Sammandrag

Utmärkelse: Foundation Degree Surveying Practice (FdSc)

Varaktighet: 2,5 år

Tid engagemang: 15 timmars tids engagemang är studien och 15 timmar är att lära sig på jobbet - beroende av förkunskaper, erfarenhet och tidigare akademisk prestation.

Avgifter:

  • Steg 1 (1 år) - 6 moduler @ £ 600 = £ 3600
  • Etapp 2 (1 år) - 6 moduler @ £ 600 = £ 3600
  • Steg 3 (0,5 år) - SEK 1 800

Total kursavgiften: £ 9000 * Våra arvoden ses över årligen, men eventuella ökningar är föremål för vårt pris cap löfte. Se Avgifter och finansiering för ytterligare information.

Ansökan och startdatum: Ansök senast 3 mars för att börja 31 Mar 2015 Observera att vi planerar att gälla vid nästa tillfälle att få Foundation Programme utsetts för lån från studielån Company, så att berättigade elever kan dra nytta av studentekonomisystem. Vi hoppas att ha kursbeteckningen på plats i tid för det andra intaget som startar den 31 mars 2015, med förbehåll för att uppmana godkännande av vår ansökan.

Award Detaljer

Utmärkelse: FdSc

Varaktighet: 2,5 år efter stöds online-lärande

Tid engagemang: 15 timmars tids engagemang är studien och 10 timmar är att lära sig på jobbet - beroende av förkunskaper, erfarenhet och tidigare akademisk prestation.

Erkännande

Erkänd av RICS (AssocRICS) ** erkänna CIOB (ACIOB) pågår.

Behörighet

Du kommer vanligtvis att vara minst 18 år och ha GCSE engelska och matematik i lönegrad C eller bättre (eller motsvarande). Hänsyn kommer att tas till relevant erfarenhet. Om du inte har dessa GCSE eller är under 18 år, kontakta kursledaren för att diskutera din ansökan.

Progression

När du tilldelas stiftelsen Degree, kommer du ha rätt att gå vidare till en av våra kandidatprogram på en förbättrad ingång. Vår kandidatexamen är ackrediterade av RICS och ge tillgång till den snabbaste vägen till Chartered Surveyor status.

Du kommer också att bli en del av vår globala Alumni Association, ger möjligheter till nätverkande, CPD och karriärutveckling.

Bedömning

Examination kommer att baseras på kurser, granskning och arbetsbaserade projekt. I din sista termin kommer du att göra en konsultuppdraget som syftar till att lösa ett verkligt problem på din arbetsplats.

Vissa element bedömning kommer att vara online.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Mar. 2019
Aug. 2019
Duration
Varaktighet
2 - 3 år
Heltid
Price
Pris
9,000 GBP
Total kursavgift
Information
Deadline
Locations
Storbritannien - Reading, England
Startdatum : Mar. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Startdatum : Aug. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Mar. 2019
Storbritannien - Reading, England
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Aug. 2019
Storbritannien - Reading, England
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan