Förberedande kurser: master-ombordstigning program för ekonomisk know icke-ekonomer - compact studie management

Allensbach University

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Förberedande kurser: master-ombordstigning program för ekonomisk know icke-ekonomer - compact studie management

Allensbach University

Den "Compact Study Management" innehåller de första åtta månaderna av MBA-programmet "General Management". Det kan helt dras av från programmet. Du kommer att få den här utbildningen en rundad, praktiska ledningskompetens.

Särskild vikt läggs vid att se till att du fånga de operativa frågor som helhet. Vid slutet av den kompakta grad kan du, till exempel som en vetenskapsman tolka balansräkningar eller ingenjör genomföra ett medelstort företag.

Förkunskapskrav:

Universitetsexamen (University, Technical University, FH, PH eller BA). Tilldela tillgång till en magisterexamen i WHL är matematiska och statistiska metoder kunskap som krävs, den kompakta studieledningen. Do not bring den kunskapen med är pre-förberedande kurs för att bevisa "matematik och statistik".

I avsaknad av matematiska och statistiska metoder kunskap till andra studenter i den kompakta studie förberedande kurs rekommenderas, men inte obligatoriskt. Testa den kompakta studien Hantering 4 veckor gratis!

normal period: 8 månader, kan mer information hittas på universitets certifikat Beroende på grundutbildning följande förberedande kurser för dig att komma möjligen ifråga .:

Matematik och statistik

Den förberedande kursen "Mathematics and Statistics" måste slutföras innan masterprogrammet, om du inte har använt dessa ämnen i din första examen. Den Propädeutikum innefattar två moduler, var och en med 5 sp bestående av matematik och statistik.

moduler:

  • Introduktion till Industrial Mathematics (5 sp)
  • Efter det framgångsrika slutförandet av modulen kan eleverna förstå matematiska beskrivningar och lösningar av ekonomiska problem och analysera matematiska uppgifter självständigt och lösa.

Statistik (5 hp)

Eleverna har möjlighet att klassificera statistiska frågor beskrivande / induktiv, med data och tolkningar hantera det på rätt sätt och känsligt, tilldela statistiska metoder för olika frågor på rätt sätt och tillämpa statistiska metoder för olika frågor.

  • Kurslängd: 2 månader plus en månad gratis
  • Examination: 2 skriftliga prov (90 minuter vardera)
  • Studieavgifter: 325 euro per månad, 650 euro per helhet.

Det är ett online-undersökning, det vill säga alla läromedel tillgängliga för dig på nätet och delta i online föreläsningar. Proven du kan fylla i ett av våra rikstäckande undersökning centra. En start är möjlig när som helst!

Denna skola erbjuder program i:
  • Tysk
Allensbach University
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Öppen antagning
Duration
Varaktighet
8 - 12 månader
Deltid
Heltid
Price
Pris
4,720 EUR
Information
Deadline
Locations
Tyskland - Konstanz, Baden-Württemberg
Startdatum : Öppen antagning
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Öppen antagning
Tyskland - Konstanz, Baden-Württemberg
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan