Läs den officiella beskrivningen

Den utbildning som erbjuds av denna online-kurs är att utveckla grundläggande funktioner ledningsgrupper i alla företag. Alla ansvariga professionella måste ha befogenheter som tillåter dig att organisera både arbete som laget som helhet, att uppnå en effektiv hantering av personliga och materiella resurser. Denna expert Kursen ger de verktyg och tekniker för att öka effektiviteten i företaget, med tanke på det aktuella innehållet och krav när det gäller ledning och arbetslag

Syften

  • Utveckla färdigheter som gör det möjligt för framgångsrika ledningsgrupper.
  • Tillhandahålla de verktyg som möjliggör professionell utveckling inom företaget.
  • Lär dig att använda tekniker och instrument för att optimera personliga resurser i bolaget.

yrkespraxis

Letar du efter placeringar? Du vill vara konkurrenskraftiga / a på arbetsmarknaden och se till att din professionella framgång?

Förverkligandet av denna expert kurs i kompetens för Working Team Management gör praktik på företag med högst 3 månader. INEAF kan du göra praktik i företag snabbt och effektivt. Öka din karriär i företag av stor nationell och internationell inriktning.

Om du behöver för att få erfarenhet i din bransch hittar du chansen du letar efter. INEAF öppnar dörren till din framtida karriär.

Beskrivning av metod

Vår metod för studien bygger på integration av formativ faktorer och användning av ny teknik. Vårt team har satt som mål att integrera de båda områdena, så att våra studenter att interagera med ett virtuellt campus smidig och lätt att använda. En plattform för att underlätta undersökningen, där studenterna får alla det stöd som behövs.

Vår metodik för online-lärande, är helt orienterad praxis utformad så att eleverna framsteg genom utbildningsenheter i de olika modulerna och utföra de uppgifter (praktiska aktiviteter, enkäter, journaler och antaganden reflektion) att han kommer att föreslå längs utbildningsväg.

I slutet av sin utbildning aktivitet kommer eleverna att kunna omvandla akademiska kunskaper i professionell kunskap.

utvärdering System

INEAF utbildningsåtgärder är strukturerade i moduler, som består av lektioner, praktiska aktiviteter, seminarier, forum och konferenser, bland andra.

Varje modul kommer att bedömas separat i enlighet med resultaten av obligatoriska och frivilliga tester förslag och värderingar handledare.

För att övervinna de olika modulerna studenter kommer att behöva uppnå en miniminivå av förståelse för de teoretiska innehållet och genomföra dem i praktisk verksamhet och i vår "Supercaso".

Resurser (Platform Online 3,0, tryckt material, ...)

I vår strävan att anpassa lärande filosofi 3,0 och uppmuntra användningen av nya tekniska resurser i bolaget, har vi utvecklat en virtuell Campus (Online Training Platform 3.0) exklusiv konst med en funktionell och innovativ design.

Bland de verktyg som finns hittar du: handledning service, chatt, meddelandehantering och virtuella studieverktyg (exempel, praktiska aktiviteter -Av beräkning, reflektion, utveckling, etc., video exempel och handledning video plus "supercasos", som omfattar moduler komplettera och erbjuda studenterna en översikt över specifika frågor).

Studenterna kommer att ha obegränsad tillgång till innehållet tryckta manualer förutom med de teoretiska innehållet i varje modul, som kommer att fungera som stöd för att slutföra sin utbildning.

Program undervisas på:
Engelska

Se 9 fler kurser från INEAF Business School »

Denna kurs är Online
Startdatum
Öppen registrering
Duration
350 Öppettider
Deltid
Pris
615 EUR
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Öppen registrering

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum