Expert på mat och dryck ledning

Estudios Superiores Abiertos de Hostelería

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Expert på mat och dryck ledning

Estudios Superiores Abiertos de Hostelería

Expert i livsmedelsindustrin

Lär dig de senaste trenderna och strategier för restaurangbranschen

Hotell-och restaurangbranschen är krävande, alltmer, experter på hantering av livsmedel och dryckesområdet (mat och dryck). Framväxten av nya marknader och produkter i den internationella hotellområdet, styrkor placerade i spetsen för nätet för denna ras till konkurrenskraften i hotell och restauranger.

Huvudsyftet med den expert på mat och dryck är en introduktion till de senaste trenderna och strategier för hantering av mat och dryck. Användningen av nya verktyg, innovativa produkter, teknisk människa, kommersiella och ekonomiska förvaltningen av bolaget.

Växlingen av teoretiska innehåll med andra praktiska, en undervisning grupp erkända proffs, och kvalitetsstämpel för högre utbildning Öppna Hospitality, bekräftar vår övertygelse att detta program kommer att göra det möjligt för dig att klara av garanterad framgång din praktik .

Agenda

  • Organisation, planering och förvaltning Möjligheter Restaurering - Ledning och bearbetar mat-och dryckesområdet. Inköp Management. Den ekonomiska förvaltningen av restaurering. Förvaltning tillämpas på cateringföretag. Bankett. Produkter V-området. Ingenjörs menyer. Andra former av restaurering.
  • Liten organisation Evenemang och protokoll - Commercial Department. Typer av händelser och protokoll. Engineering menyn. Vin, Ihopkoppling och presentation. Protokollet om återställande händelser. Andra kompletterande verksamhet vid evenemanget.
  • Livsmedelssäkerhet, miljö och kvalitet - koncept och vikten av kvalitet. Implementering av ett kvalitetssystem. Hygien och livsmedelssäkerhet. HACCP-systemet. Kvalitet och miljö och hälsa.
  • Human Resources Management och intern kommunikation - Organisation och organisationskultur. Analys, beskrivning och bedömning av arbetstillfällen. Fånga de mänskliga resurserna. Urval och inriktning av mänskliga resurser. Företaget utbildning. Personlig utvärdering. Den interna kommunikationen inom företaget.

Syften

Med expert på mat och dryck får det:

  • Vet de olika aktiviteter och operativa uppgifter som utförs på avdelningen för att göra en översikt av sina resultat och optimera hanteringen.
  • Du FORMES du intar en position av ansvar på detta område för att lösa problem, arbetsorganisation och lagarbete.
  • Lär lämpliga kanaler för kommunikation mellan avdelningar och uppnå utmärkta nivåer av avdelnings samarbete.
  • Ha en mätanordning för att utvärdera och upptäcka avvikelser förekommer, analysera och vidta korrigerande åtgärder.
  • Lär dig de drifts-och förvaltningsprocesser i kök, vardagsrum och kommissarie för ett hotell.
  • Vet organisation och planering av banketter, samt drift av kommersiella avdelningen.
  • Sanitets uppfyller tekniska krav, juridiska skyldigheter, ansvar och mekanismer och verktyg för en framgångsrik anpassning av anläggningar och aktiviteter för att gällande regler om livsmedelshygien för hotellanläggningar.
  • Vet innehåll och underlätta genomförandet utveckling och verifiering av HACCP-systemet General Plans Själv hygien och HACCP-planen tillämpas på livsmedelsindustrin som etablerade hälsoföreskrifter.
  • Övervakar förhandlingar med leverantörerna för att uppnå maximal ekonomisk effektivitet i inköpshantering.

Utgångar och RequisitosTitulación

Expert på Food and Beverage riktar sig till människor som vill:

  • Förvärva specifik förberedelse för att gå med ett arbete inom gästfrihet företag.
  • Förbättra eller uppdatera sin utbildning som förberedelse för att spela en ansvarsfull ställning.

Med en karriär direktör livsmedelsindustrin.

Denna skola erbjuder program i:
  • Spansk
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
Deltid
Information
Deadline
Locations
Spanien - Zaragoza, Aragon
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Spanien - Zaragoza, Aragon
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan