Läs den officiella beskrivningen

INEAFDen internationella kommersiell förvaltning av ett företag har många variabler att det är omöjligt att kontrollera om du inte har adekvat utbildning. Detta Expert ge studenterna placerade i en privilegierad ställning på marknaden, eftersom det kommer att utgöra, alltid med praktisk vägledning inom alla områden som är involverade i internationell företagsledning.internationell handel som en institution kommer att analyseras, fördjupa föreskrifter gällande, kommer att insistera på studier av stora avtals och tillämplig finansiering, kommer att förse eleverna med kompetens att hantera och analysera finansiella riskteknik och bestämma finansiering eller investeringsläge som bäst passar behoven hos företag och marknadsplanering, logistikorganisation och ingrepp i någon handelsförhandlingar på engelska.

Syften

  • Att veta grundläggande aspekter av den internationella handeln som tillåter eleverna att fatta beslut i detta område på ett effektivt sätt.
  • Ingripa effektivt i internationella avtal mellan företag.
  • Analysera de olika formerna av internationell finansiering och kan avgöra fördelar och nackdelar som uppstår i olika situationer.
  • Korrekt tolka resultaten från redovisnings analys av företaget och ta rätt beslut för att uppnå ekonomisk tillväxt av verksamheten.
  • Få effektiviteten i bolagets adekvat beslutsfattandet och risktagande, logistik och marknadsföring planering ingripande.

yrkespraxis

Letar du efter placeringar? Du vill vara konkurrenskraftiga / a på arbetsmarknaden och se till att din professionella framgång?

Förverkligandet av denna expert i internationell handel: Upphandling, finans, logistik och marknadsföring Detta gör praktik på företag med högst 3 månader.

INEAF kan du göra praktik i företag snabbt och effektivt. Öka din karriär i företag av stor nationell och internationell inriktning.

Om du behöver för att få erfarenhet i din bransch hittar du chansen du letar efter. INEAF öppnar dörren till din framtida karriär.

Vem bör delta

Detta Expert syftar till professionell personal eller professionellt intresserade av att utöka sin utbildning inom området för internationell förvaltning av företag och akademiker. Såsom studenter i nationalekonomi, LADE, Business och egenföretagare, företagare, chefer, direktörer och chefer för små och medelstora och stora företag.

Vad dig

Detta Expert ger studenterna den kunskap som krävs för att ingripa i internationell kommersiell förvaltning av någon organisation. funktioner som gör att du kan hantera och organisera internationella handelsverksamheten avser försäljning av varor och tjänster, utveckling av förhandlingarna, identifiera de viktigaste refinansieringsoperationer, att analys och riskbedömning förvärvats och besluts miljö för marknadsföring allt från överensstämmelse med bestämmelserna och kraven i internationella standarder.

Beskrivning av metod

Vår metod för studien bygger på integration av formativ faktorer och användning av ny teknik. Vårt team har satt som mål att integrera de båda områdena, så att våra studenter att interagera med ett virtuellt campus smidig och lätt att använda. En plattform för att underlätta undersökningen, där studenterna får alla det stöd som behövs.

Vår metodik för online-lärande, är helt orienterad praxis utformad så att eleverna framsteg genom utbildningsenheter i de olika modulerna och utföra de uppgifter (praktiska aktiviteter, enkäter, journaler och antaganden reflektion) att han kommer att föreslå längs utbildningsväg.

I slutet av sin utbildning aktivitet kommer eleverna att kunna omvandla akademiska kunskaper i professionell kunskap.

utvärdering System

INEAF utbildningsåtgärder är strukturerade i moduler, som består av lektioner, praktiska aktiviteter, seminarier, forum och konferenser, bland andra.

Varje modul kommer att bedömas separat i enlighet med resultaten av obligatoriska och frivilliga tester förslag och värderingar handledare.

För att övervinna de olika modulerna studenter kommer att behöva uppnå en miniminivå av förståelse för de teoretiska innehållet och genomföra dem i praktisk verksamhet och i vår "Supercaso".

Resurser (Platform Online 3,0, tryckt material, ...)

I vår strävan att anpassa lärande filosofi 3,0 och uppmuntra användningen av nya tekniska resurser i bolaget, har vi utvecklat en virtuell Campus (Online Training Platform 3.0) exklusiv konst med en funktionell och innovativ design.

Bland de verktyg som finns hittar du: handledning service, chatt, meddelandehantering och virtuella studieverktyg (exempel, praktiska aktiviteter -Av beräkning, reflektion, utveckling, etc., video exempel och handledning video plus "supercasos", som omfattar moduler komplettera och erbjuda studenterna en översikt över specifika frågor).

Studenterna kommer att ha obegränsad tillgång till innehållet tryckta manualer förutom med de teoretiska innehållet i varje modul, som kommer att fungera som stöd för att slutföra sin utbildning.

Program undervisas på:
Spansk

Se 9 fler kurser från INEAF Business School »

Denna kurs är Online
Startdatum
Sept. 2019
Duration
450 Öppettider
Deltid
Pris
945 EUR
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sept. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum