Expert maitre

Estudios Superiores Abiertos de Hostelería

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Expert maitre

Estudios Superiores Abiertos de Hostelería

Expert Maitre

Lär dig hur du kör en oklanderlig restaurang tjänst

Service och uppmärksamhet på restaurang maitre alltmer behöver mycket kvalificerade, kan ge maximalt proffs kundnöjdhet. De människor som fattar Hotel Maitre positioner måste ha utmärkta egenskaper, intuition, smak för service och affärsmässig. Utvecklingen av livsmedelskultur på alla nivåer, som orsakar matsalarna av restauranger och hotell håller omvandlas till riktiga klassrum känner perception och kulinariska kunskaper.

Under de olika undervisningsenheter för var och en av de fyra modulerna i universitetsexamen, kommer du att få öva av yrkeserfarenhet som gör att du kan utveckla ditt jobb som Maitre i organisation, planering och styrning av restaurangen, som har den kompetens som krävs för provsmakning vin och mat ligaspel och för förberedelse och organisation av evenemang och deras respektive protokoll, att inte tala om kunskap och service cocktailpinne för att försvara dig själv i det här yrket.

Agenda

  • Tjänste Restaurering - Introduktion till restaurangen. Organisation och leverans av tjänster. Organisation och bar service. Buffé och rumsservice. Bankett. Tjänsten kaffe, te, cocktail och cigarr. Kartläggning och fakturering
  • Liten organisation Evenemang och protokoll - Commercial Department. Typer av händelser och protokoll. Engineering menyn. Vin, Ihopkoppling och presentation. Protokollet om återställande händelser. Andra kompletterande verksamhet vid evenemanget.
  • Vinprovning - Historia vin och vinstockar. Vinframställning. Vindruvor och benämningar. Den organoleptiska vin. Den vinprovning. Spansk vinprovning. Service och mat ihopkoppling.
  • Barman - Cocktails - Introduktion och historia. Baren. Bensinstation och glas. Drycktyper. Material och konst mix. Ingredienser.
  • Restaurang Management - Ledning och bearbetar mat-och dryckesområdet. Inköp Management. Den ekonomiska förvaltningen av restaurering. Förvaltning tillämpas på cateringföretag. Bankett. Produkter V-området. Engineering menyn. Andra former av restaurering.

Syften

Under experten Maitre, få det:

  • Du packa ordentligt för anläggningarna och för att utveckla all teknisk korrigering service beroende på vilken typ av anläggning.
  • Förvärva de kunskaper och färdigheter för att möta och betjäna kunder på rätt sätt. Förutom att veta treat potentiella kundklagomål
  • Översiktligt kunna möta den interna organisationen av restaurang
  • Vet organisationsstruktur en restaurang och dess ledning, samt olika typer av tjänster som en restaurang (bufféer, banketter, rumsservice ...)
  • Lär parametrarna för att göra menyer och brev.
  • Du lär dig att göra en inventering av restaurangen
  • Var medveten om att välja restaurang personal på rätt sätt
  • Vet steg för steg, de ord, begrepp, komponenter och faktorer som är involverade i utvecklingen av vinprovning.
  • Föreställningar har fullständig planering och genomförande av en händelse (från mottagning till att genomföra dem), att kontrollera sina fästen, material och mänskliga behov.

Avgångar

Kursen Maître Expert riktar sig till människor som vill:

  • Förvärva specifik förberedelse för att gå ett jobb på ett cateringföretag.
  • Förbättra eller uppdatera sin utbildning som förberedelse för att spela en ansvarsfull ställning.

Med professionella möjligheter som maitre maitre restaurang eller hotell det.

Behörighetskrav

Tillgång till expertis av Maître naturligtvis kan åstadkommas genom ett av två sätt:

  • Att ha en universitetsexamen eller
  • Ha yrkeserfarenhet. I detta fall kommer en kommitté utvärdera kunskap och erfarenhet.
Denna skola erbjuder program i:
  • Spansk
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
Deltid
Information
Deadline
Locations
Spanien - Zaragoza, Aragon
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Spanien - Zaragoza, Aragon
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan