Expert bakverk

Estudios Superiores Abiertos de Hostelería

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Expert bakverk

Estudios Superiores Abiertos de Hostelería

Expert Pastry

Få utbildade i alla delar av bageriet och Deri

Idag värderas mer än någonsin de hantverk som de känner till och kan ge tillfredsställande svar på den krävande marknaden behöver svar. Framsteg inom teknik och nuvarande metoder för förbehandling och lagring, är perfekt lämpad för bakverk göra "master händer" multiplicera utan att förlora i den färdiga produkten.

Med denna expert erbjuder omfattande utbildning från grundläggande yrkesetik, utveckla förmågan att anpassa sig till nya trender och användning av fantasi och innovation som differentiators. Att lära som innehåller kunskap och erfarenhet inom internationell klassiska bakverk, i kombination med den senaste tekniken i bakning, bakverk och bagerispecialiteter gör denna restaurang rekommenderas starkt för alla som vill utveckla sin karriär inom detta område alternativet.

Agenda

  • Bakverk - Historia och konst. Installation och specifika maskiner. Kunskap om råvaror. Kroppar bisque. Spröd massa. Krämer och derivat. Mousse och familjer. Fermenterade degar. Kall värld. Mignardises. Bakverk för glutenintoleranta. Kakor. Trender och referenser. Få restauranger och länkar av intresse
  • Fermenterad Bageri och Pasta - Introduktion och historia av bageriet. Verktyg, maskiner och appliceras till utvecklingen av massteknik. Kemiska, närings-och organoleptiska sammansättning av råvaror. Processer av bildandet och utvecklingen av massorna. Söta degar jäst. Organ salta bageri. Kroppar av unika spanska bageri. Trivia, tricks och tips om bröd och bakverk.
  • Salada Pastry - introduktion till en värld av salta bakverk. Verktyg. Pajdeg. Kroppar skållade. Kroppar av smördeg. Flytande massorna. Flatbreads. Mass bris och orly deg. Kakor som tillämpar de studerade massorna. Emparerados.
  • Internationella bakverk - Historia och köksgeråd internationella bakverk. Franska bakverk. Italienska bakverk. Anglo Seafood. Skaldjur från Skandinavien. Central European Seafood. Afrika och marockanska bakverk. Sydamerika och Centralamerika Skaldjur. American Seafood. Asiatiska och indiska Seafood. Den bakverk Oceanien.
  • Choklad och Pastry Arts - Study choklad. Bomboneria. Pastry restaurang. Choklad Konfektyr i verkstaden. Sugar. Choklad Arts.

Syften

Med Expert Pastry få det:

  • Integres operativa och tekniska aspekterna av bakverk och bakning med precisa teoretiska kunskapselement.
  • Känna till och analysera de olika grundläggande råvaror som används för att förstå hur de reagerar och vet hur man använder göra mest prestanda.
  • Du aden i den konstnärliga delen, väsentlig aspekt av en god professionell: ha konstnärlig mening, Bemästra former, färger, teckning och estetiska sinne.
  • Vet de grundläggande salta bakverk elaborations förfäder roligt sätt att förstå påverkan av bakverk kök.
  • Att känna den utrustning vi behandlar (stora, små) för att få ut det mesta av vår arbetsmiljö
  • Använd system, standarder, rutiner och gemensamma verktyg inom bageri / konditori för design och utveckling av menyer och kulinariska utbud, tekniska specifikationer av rätter och recept som serverar kvalitetsmålen och lönsamhet.
  • Möt livsmedelshygien och livsmedels bevarande.
  • Bemästra presentation och försäljning av bageriprodukter.

Avgångar

Den Konfektyr Expert riktar sig till människor som vill:

  • Förvärva specifik förberedelse för att gå ett jobb på ett cateringföretag.
  • Förbättra eller uppdatera sin utbildning som förberedelse för att spela en ansvarsfull ställning.
  • Med professionella möjligheter som bagare, konditor och workshopledare.

Behörighetskrav

Tillgång till Expert Pastry kan utföras av ett av två sätt:

  • Att ha en universitetsexamen eller
  • Ha yrkeserfarenhet. I detta fall kommer en kommitté utvärdera kunskap och erfarenhet.
Denna skola erbjuder program i:
  • Spansk
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
Deltid
Information
Deadline
Locations
Spanien - Zaragoza, Aragon
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Spanien - Zaragoza, Aragon
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan