Läs den officiella beskrivningen

3 toppuniversitet = 1 av europeisk Alla elever kommer att ha utöver ABMS Diploma en gemensam examen med University of Dąbrowa Górnicza (WSB) och Taras Shevchenko National University. 3 Top europeiska universitet = bästa virtuella / Distans Program = 1 Top Europeiska Diploma SCHWEIZ + EU + topprankade 500

Advance din expertis på ABMS

Anslut med elever och ledare precis som du i vår online masterprogram. Du kommer att gå så långt som ditt sinne tar dig som en masterstudent vid ABMS.

För akademiska forskare och lärare

Den verkställande Master of Nutrition och Culinary Arts (Food Service Management, eMBA) innebär nästa nivå av prestation i en akademisk disciplin.

Detta Executive Master (EMBA) i Nutrition och måltidskunskap (Food Service Management) Utbildningen görs för studenter som arbetade direkt efter gymnasiet under minst 5 år i ledande ställning inom samma område eller liknande, kommer utexaminerade kombinera teori med öva och visa en god kunskap om deras hälsa och livsmedelsindustrin. Studenter är utrustade med nyttig Hälsa och mat know-how kunskap för att komma in på arbetsmarknaden och bidra mer effektivt till organisationer inom nutrition och kulinariska området.

Den Executive Master (EMBA) i näringslära och måltidskunskap är ett utbildningsprogram för studenter som vill stärka sina kunskaper inom hälso- och livsmedel främst med fokus på de ledande elementen inom detta område. Denna studie program kommer att bestå av en 12-månaders studie period där eleverna kommer att undervisas i form av föreläsningar.

I vår masterprogram, kommer du att:

  • Utveckla och öva innovativa forskningsmetoder.
  • Tjäna högsta kvalitet i utbildningen.
  • Uppnå expertis i fackgranskade tidskrifter publicerar.
  • Bli en framgångsrik forskare och professionella.

eMBA: 6 månader + examensarbete

Vi har 4 intag per år: januari, april, juli och oktober

Befälhavaren tar ditt ledarskap till nästa nivå. I vår masterprogram, kommer du att:

  • Studera och tillämpa innovativa forskningsmetoder.
  • Kombinera tillämpad forskning och yrkesutövning.
  • Förbered dig på att få ett genomslag i politik och praxis.
  • Lära sig strategier för att underlätta effektivare, anpassningsbara organisationer och skapa en positiv förändring.
  • Bli en mer innovativ ledare inom ditt område.

Studie Språk: denna studie program undervisas helt på engelska.

Moduler:

  • Nutrition och Culinary Arts Management
  • Studieförmåga för forskarutbildning
  • Research Methods
  • Information och Knowledge Management
  • International Marketing Strategy
  • Förvaltning, kontroll och redovisningsskyldighet för Finansiella resurser
  • Hantera Människor i organisationer
  • Strategic Management
  • Strategic Operations Management

Förkunskapskrav:

Varaktighet: 6 månader + Thesis (avhandling tar ca 6 månader)

Diplom: Executive MBA i Nutrition och måltidskunskap

Ålder: Minimiålder 23 år

Tidigare studier: 5 år Erfarenhet + gymnasieexamen eller kandidatexamen eller motsvarande

Engelska nivå: IELTS 6.0 eller motsvarande (Endast för studenter från icke-engelskspråkiga länder eller elever som inte studerar på engelsktalande skola) om du inte har engelska certifikat du kan göra vår egen engelska test för gratis.

Studie Metod: Online

Avgift: 17900 Euro

Notera: Studieavgift ingår inte ansökan och bokningsavgift (för att garantera dig en studieplats) på 240 Euro (engångsbetalning och återbetalas ej).

European Credit Transfer System: Programmet motsvarar 60 ECTS

Europeiska referensramen: detta program motsvarar Europeiska ramens nivå 7

Program undervisas på:
Engelska

Se 96 fler kurser från OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland »

Denna kurs är Online
Startdatum
Öppen registrering
Duration
12 månader
Deltid
Heltid
Pris
4,960 EUR
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Öppen registrering

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum

ABMS Accreditation, Quality Assurance and Awards