Läs den officiella beskrivningen

All energi, bara energi: a 15 månader i huvudsak på nätet MBA-program

Under de senaste 100 åren har University of Oklahoma ockuperade en framträdande plats, utbilda studenter för karriärer inom energihantering industrin, särskilt i olja och gas management. Från stora oljebolagen till oberoende över hela USA, kan du OU akademiker på alla nivåer av dessa organisationer, inklusive många på ledningsnivå. OU geografiska läge ligger vid korsningen av de stora rörledningar och är bara några miles på vägen från ledarna i riktad borrning, vilket gör University of Oklahoma unikt positionerade för att erbjuda en MBA i olja och gas management.

För att tillgodose de Tidtabellerna arbetar professionellt inom energiindustrin EMBA i energiprogrammet vid University of Oklahoma levereras främst på nätet. För att garantera starka kopplingar mellan kohorten finns det tre ansikte mot ansikte veckolånga bostäder, varav en i London, Storbritannien.

EMBA Programmet är utformat för att skapa dagens och framtidens ledare i energibranschen. Programmet erbjuder dig med näringslivet fundamenta specifikt anpassade för energi proffs, ett globalt perspektiv på energi och verkställande karriärcoachning för att förbättra dina ledaregenskaper. Och framförallt online-leverans kan du ta det från var som helst i världen.

EMBA i Energy - Ledarskap och International från EMBA Program på Vimeo.

Global Perspective

Energibranschen är allt mer global. Stora producenter och konsumenter kommer från olika delar av världen. Således globaliseringen av tillgång och efterfrågan, fluktuerande pris, och olika regler och policies påverkar branschen. Branschens leveranskedja korsar ofta nationella gränser och kontinenter. Strukturen av energi organisationer - NOCs, supermajors, oberoende - har sina egna globala konsekvenser, liksom riktmärke som används för prissättning olja. Således, en ledare i de fördelar energiindustrin betydligt från att ha ett globalt perspektiv.

Executive MBA i Energi

EMBA i Energy Designad i samband med energibranschen ger en världsklass MBA framtida energiledare som levereras i första hand på nätet. Detta kan vara den bästa investering du någonsin göra i din karriär.

Vad du får i EMBA programmet

Vår EMBA examen ger dig en unik utbildning som är:

  • All energi hela tiden: Energi är inte bara en specialiserad fokus för denna Executive MBA-program, det är den enda fokus. Allt innehåll naturligtvis engagerar uteslutande med energi branschfrågor.
  • Flexibel: Kvalificerade individer kan bedriva en examen på nätet, på sin egen tid. Vårt program är utformat med upptagna scheman i åtanke.
  • Accelerated: Du har möjlighet att få ditt EMBA i 15 korta månader studie och endast tre en vecka residens.
  • Erkända för kvalitet: OU pris College of Business är ackrediterad av Föreningen för Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) som ett erkännande av sin stringens och relevans.
  • Expert-Led: OU har rekryterat industri erfarna lärare för EMBA som är beredda att inspirera och utmana dig med sina välgrundade perspektiv.
  • Nätverks Förbättra: Utveckla viktiga energiindustrikontakter bland dina klasskamrater, lärare och ett globalt nätverk av energiledare som är stolta över att vara OU Alumni.
  • Erfarenhet: The University of Oklahoma har mer än femtio års erfarenhet av att tillhandahålla en flexibel utbildning av hög kvalitet specifikt till chefer och andra ledare inom energibranschen.

Finansierings

Corporate Ersättning

Eftersom detta program är inriktat speciellt för energiföretag, kan företaget överväga att ge fullständig eller partiell undervisning stöd. Förbereda en begäran om företagssponsring eller en begäran om undervisning ersättning är ett viktigt nästa steg. Vänligen kontakta oss och vår energi MBA lag kan ge support på navigera denna process.

Ekonomiskt stöd

University of Oklahoma kontor ekonomiskt stöd hjälper eleverna genom att tillhandahålla information om stipendium och möjligheter ekonomiskt stöd till förfogande vid University of Oklahoma. Se Ekonomiskt stöd om du är intresserad.

Program undervisas på:
Engelska
Michael F. Price College of Business, University of Oklahoma
Denna kurs är Internet
Startdatum
Kontakta skolan
Duration
15 månader
Heltid
Pris
77,400 USD
Deadline
Kontakta skolan
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Kontakta skolan
Slutdatum
Kontakta skolan
Sista anmälningsdag
Kontakta skolan

Kontakta skolan

Location
Sista anmälningsdag
Kontakta skolan
Slutdatum
Kontakta skolan