Graduate Certificate i entreprenörskap har två mål. Först, för att ge personer som räknar med att starta eget, och som har grundläggande grunden för en kandidatexamen, möjlighet att lära sig och tillämpa begrepp och praktiska metoder som gör det möjligt för dem att lyckas som företagare, oavsett utbildningsbakgrund eller nuvarande arbete eller position.

Det andra målet är för dem som redan existerande företag, att öka sin verksamhet till en högre nivå av praxis, försäljning och service till samhället.

Tyngdpunkten ligger på den praktiska tillämpningen av akademiska teorier och erfarenheter från framgångsrika entreprenörer både i USA och internationellt bygga upp sin verksamhet med hänsyn till begränsningar av begränsade resurser, konkurrens och juridiska begränsningar. Intyget består av en serie av fyra graduate-nivå poängskurser utformad för att ge akademiker med den senaste informationen och forskning som finns i alla funktionella och tekniska områden som har bekräftats av ansökan i olika typer och storlekar av företag i olika branscher.

Eleverna måste ha en kandidatexamen från en ackrediterad institution.

Se 5 fler kurser från TUI University - College of Business Administration »

Denna kurs är Internet
Startdatum
Sep 2019
Duration
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sep 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum