Equine Science (MSc, Pg Dip, Pg Cert, Pg Prof Dev - Online Learning)

The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Equine Science (MSc, Pg Dip, Pg Cert, Pg Prof Dev - Online Learning)

The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Programbeskrivning

Detta program innefattar en djupgående vetenskaplig metod för att hantera hälsa och välfärd, reproduktion, beteende, näring och motion för hästar. Du kommer också att lära dig hur man praktiskt tillämpar ett vetenskapligt tillvägagångssätt för att gynna hästens hälsa, välfärd och prestanda.

Vårt onlineprogram är det första och enda Equine Science-programmet som ska vara värd inom ett internationellt centrum för veterinärkvalitet. Det ger eleverna detaljerad kunskap och förståelse för equine science och dess tillämpningar och är utmärkt förberedelse för att förbättra din equine karriär eller framtida självständig forskning som en doktorand.

Online lärande

Vår online inlärningsteknik är helt interaktiv, prisbelönad och gör att du kan kommunicera med vår högkvalificerade lärare från ditt eget hem eller arbetsplats.

Våra online-studenter har inte bara tillgång till Edinburghs utmärkta resurser utan också blir en del av ett stödjande online-samhälle, som sammanför studenter och lärare från hela världen.

Programstruktur

Den undervisade delen av programmet består av en serie kurser, medan det sista året ägnas åt en avhandling.

Certifikat och Diplom kurser:

 • Forskningsmetoder Dataanalys (Equine Science)
 • Equine Digestion and Nutrition
 • Hästbeteende och välfärd
 • Equine Orthopedics
 • Equine Reproduction
 • Equitation Science
 • Equine Exercise Physiology

Din sista årsavhandling med högst 9000 ord gör att du kan analysera och presentera relevanta forskningsdata som du har samlat in dig själv. Alternativt kan du göra en skrivbordsstudie för att utforska och utveckla ditt eget intresseområde.

Programvaraktighet

Hela MSc Equine Science-programmet kan slutföras inom två år om eleverna önskar studera flera kurser på en gång, så alla lärda kurser slutförs på ett år och det andra året är avsatt för ett avhandlingsprojekt.

Alternativt kan eleverna ta upp till 6 år för att slutföra det fullständiga MSc-programmet, och det finns också möjlighet att göra examen med antingen en högskoleexamen eller examensbevis.

Postgraduate Professional Development

Postgraduate Professional Development (PPD) syftar till att arbeta yrkesverksamma som vill fördjupa sina kunskaper genom en forskarutbildningskurs, utan tid eller ekonomiskt engagemang för en fullständig mästare, doktorsexamen eller examensbevis.

Du kan ta högst 50 poäng värde av kurser under två år genom vårt PPD-system. Dessa ledde till en akademisk utmärkelse för akademin i Edinburgh. Alternativt, efter ett år att ta kurser, kan du välja att överföra dina krediter och fortsätta att studera mot en högre utmärkelse på ett Masters, Postgraduate Diploma eller Postgraduate Certificate program. Även om PPD-kurser har olika startdatum under ett år kan du bara starta ett masters-, doktorsexamen eller examensbevisprogram i september månad. Varje tid som du spenderar PPD kommer att dras av från den tid du kommer att ha kvar för att slutföra ett master-, doktorsexamen eller examensbevisprogram.

Karriärmöjligheter

Kandidater från denna forskarrika lärda MSc kommer att förberedas för sysselsättning i forskningsinstitut, till exempel universitet och forskningsinstitutioner; industri, såsom foderföretag, studgårdar, läkemedel och konsultföretag; statliga organisationer, såsom ADAS och DEFRA; och välfärdsorganisationer som RSPCA, WSPA och WHW.

Ingångskrav

En brittisk 2: 1 hedersexamen, eller dess internationella motsvarighet, inom veterinärvetenskap eller biologisk vetenskap, med ämnesområden inklusive zoologi, djur / equine science eller farmakologi / apotek.

Vi kan också överväga din ansökan om du har en vetenskaplig examen som ligger under en 2.1-examen eller en examen i ett icke-vetenskapligt ämne, om du har nivå 2 eller över British Horse Society-kvalifikationer och / eller minst 3 år uppleva att arbeta med eller ta hand om hästar. Du kan bara vara upptagen till certifikat eller diplomnivå först i första hand. Vänligen kontakta programmet Equine Science Program innan du ansöker.

Engelska språkkrav

Alla sökande måste ha en av följande kvalifikationer som bevis på sin engelskspråkiga förmåga:

 • en grundutbildning eller masterexamen, som undervisades och bedömdes på engelska i ett majoritets engelsktalande land som definieras av brittiska visum och invandring

 • IELTS Akademisk: totalt 6,5 (minst 6,0 i varje modul)

 • TOEFL-iBT: totalt 92 (minst 20 i varje modul)

 • PTE (A): totalt 61 (minst 56 i varje avsnitt "Kommunikativa färdigheter"; avsnittet "Aktivera färdigheter" beaktas inte)

 • CAE och CPE: totalt 176 (minst 169 i varje modul)

 • Trinity ISE: ISE II med distinktioner i alla fyra komponenterna

Grader undervisade och bedömda på engelska måste vara högst tre år i början av ditt examensarbete. Språktester får inte vara mer än två år i början av ditt examensarbete.

Stipendier och finansiering

Brittiska medborgare, personer med bosatt status och vissa EU-medborgare som inte är bosatta i Storbritannien kan vara berättigade till ett doktorandlån mot avgifter - och i vissa fall levnadskostnader.

Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Senast uppdaterad October 24, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Sept. 9, 2019
Duration
Varaktighet
2 - 6 år
Deltid
Price
Pris
15,500 GBP
(MSc). 10.335 GBP (PgDip). 5,170 GBP (PgCert).
Information
Deadline
Aug. 30, 2019
Locations
Storbritannien - Edinburgh, Scotland
Startdatum : Sept. 9, 2019
Sista anmälningsdag Aug. 30, 2019
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 9, 2019
Storbritannien - Edinburgh, Scotland
Sista anmälningsdag Aug. 30, 2019
Slutdatum Kontakt Skolan