Entreprenörskap Essentials

Harvard Business School

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Entreprenörskap Essentials

Harvard Business School

Uppmuntra ett beprövat ramverk för att bygga och finansiera nya satsningar, göra dina entreprenörsdrömmer verklighet och tala språket i startvärlden.

Entreprenörskap Essentials introducerar dig på entreprenörsresan, från att hitta en idé, för att få traction på marknaden, för att höja kapitalet för ditt företag. Du kommer att lära dig övergripande ramar-Människor, Möjlighet, Context, Deal-att utvärdera möjligheter, hantera nystartade företag och finansiera företag. Denna ram har undervisats till tusentals MBA-studenter från Harvard Business School under de senaste 30 åren.

Entreprenörskap Essentials förklarar hur företagare driver strukturerade experiment för att validera idéer och förfina affärsstrategi. Du kommer att dyka djupt i antalet hur entreprenörer och deras investerare gör ekonomiska beslut för att skapa värde och öka sin verksamhet. Oavsett om du är en nuvarande eller aspirant entreprenör eller någon som vill förstå hur företag byggs kommer du att gå ifrån Entrepreneurship Essentials med förmågan att:

 • Identifiera en möjlighet
 • Utvärdera en idé och bedöma marknaden
 • Uppskatta riskerna och fördelarna med entreprenörskap
 • Utnyttja experiment för att validera din idé och förfina din affärsstrategi
 • Upptäck de viktiga ekonomiska beslut som alla företagare måste göra i de tidiga stadierna av ett nytt företag
 • Förstå processen att höja kapital och hur man pratar med investerare
 • Lär dig av framgångsrika entreprenörer och ledande venturekapitalister, såväl som kamrater

Kursstruktur

Entreprenörskaps Essentials består av cirka 20 timmars material levererat över en fyra veckorsperiod med en flexibel programstruktur. Det finns ingen bestämd tid att logga in. Du avslutar kursen på din egen tid samtidigt som du möter vanliga deadlines. Allt kursmaterial levereras via den innovativa HBX online-plattformen.

HBX Learning-modellen bygger på Harvard Business School fallmetoden, med intervjuer med företagsledare och chefer från företag världen över som uppriktigt diskuterar utmaningar som de har mött eller hinder som de har övervinnat. Vi ber dig att gå in i deras skor och engagera med dina kamrater att arbeta genom dessa verkliga affärsscenarier. Huvudpersonerna i Entrepreneurship Essentials representerar framgångsrika företagare från en rad branscher och ledande venturekapitalister. Du kommer att lära av den seriella entreprenören John Osher, som framgångsrikt har lanserat många konsumentprodukter. Jennifer Hyman, VD för Hyr Runway, som hyr moderiktiga klänningar och tillbehör; och Scott Cook, grundare av Intuit, en mjukvaruutstart som växte till flera miljarder dollar företag.

Ämnen som omfattas av programmet inkluderar:

 • Introduktion till entreprenörskap
 • Identifiera och utvärdera ett tillfälle
 • Bygga ett företag
 • Finansiera ett företag

Entreprenörskap Essentials deltagare är berättigade till ett certifikat för slutförandet från HBX och Harvard Business School . För att tjäna intyget måste du slutföra alla kurser på de angivna tidsfristerna och aktivt bidra till det livfulla HBX-lärande samhället.

Kohortdatoer

Januari 2019

 • Längd: 4 veckor
 • Programdatum: 1/23/19 - 2/20/19
 • Kostnad: $ 950
 • Ansökningsfrist: 14 januari

April 2019

 • Längd: 4 veckor
 • Programdatum: 4/3/19 - 5/1/19
 • Kostnad: $ 950
 • Ansökningsfrist: 25 mars

Vem skulle dra nytta av?

Entreprenörskap Essentials är utformad för individer som kan överväga att starta egen verksamhet, första gången företagare med bara början på en idé (eller i de tidiga stadierna av deras företag) eller individer som vill delta i en start som vill förstå processen med att bygga ett nytt företag. Kursen är också för personer intresserade av att investera i nybörjare, samt studenter med intresse för entreprenörskap.

Kursen modulen Finansiering ett företag omfattar finansiella begrepp som nuvärdes- och optionsavtal. För deltagare utan allmänhetens förståelse för ekonomi tillhandahålls valfritt bakgrundsinnehåll.

antagning

Det är gratis att ansöka och ansökningar granskas och accepteras på rullande basis, så tidig ansökan uppmuntras. Framgångsrika sökande kommer att visa en önskan att bidra till det livliga HBX-lärande samhället. Alla sökande måste vara 18 år och visa kunskaper på engelska.

Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska
Harvard Business School

Senast uppdaterad November 11, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Jan. 24, 2019
Apr. 4, 2019
Duration
Varaktighet
4 veckor
Deltid
Price
Pris
950 USD
Information
Deadline
Jan. 15, 2019
for January start
Locations
Amerikas förenta stater - Cambridge, Massachusetts
Startdatum : Jan. 24, 2019
Sista anmälningsdag Jan. 15, 2019
for January start
Slutdatum Feb. 21, 2019
Startdatum : Apr. 4, 2019
Sista anmälningsdag Mar. 26, 2019
for April start
Slutdatum Maj 2, 2019
Dates
Jan. 24, 2019
Amerikas förenta stater - Cambridge, Massachusetts
Sista anmälningsdag Jan. 15, 2019
for January start
Slutdatum Feb. 21, 2019
Apr. 4, 2019
Amerikas förenta stater - Cambridge, Massachusetts
Sista anmälningsdag Mar. 26, 2019
for April start
Slutdatum Maj 2, 2019