Läs den officiella beskrivningen

Höjdpunkter

Planerar du att anmäla dig till en av VIU akademiska program, men inte känns som om du är väl utrustade med akademisk engelska? Eller är du för närvarande i ett akademiskt program och vill bli bättre på att ge presentationer eller skriva forskningsrapporter? Även om du bara vill ta en engelsk klass för att utöka ditt ordförråd och öka flyt, VIU s Engelska som andraspråk (ESL) Online Program erbjuder klasser som passar dina behov.

Engelska är det dominerande språket inom kommunikation, vetenskap, affärer och nöjen. Därför är goda kunskaper i engelska öppnar många dörrar i den internationella arbetsmarknaden.

VIU ESL online-kurser är mycket interaktiv och utformad för att hjälpa studenten akademiskt framgångsrik. ESL Online Program erbjuder en sju veckors format visas av lärare som är experter engelska instruktörer och erfarna i att undervisa en blandad befolkning av studenter. Samtidigt som ESL nätkurser, kommer eleverna att utveckla färdigheter som krävs för att bli säker författare, flytande högtalare, effektiva lyssnare och starka läsare.

Med VIU ESL Online studera akademisk engelska från var som helst när som helst!

Program Resultat

Efter ett framgångsrikt slutförande av ESL nätkurser, kommer studenterna ha utvecklat:

  • Lyssna färdigheter och självförtroende för att kunna ge presentationer med hjälp av korrekt grammatik, tydligt uttal och starka organisatoriska färdigheter;
  • Strategier för anteckningar, time-management, provtagande och grupparbeten;
  • Färdigheter för att skumma och skanna olika texter om information;
  • Revision och redigering färdigheter för inlämningsuppgifter; och
  • Forskning och citat färdigheter med hjälp av (APA) format American Psychological Association

bortom ESL

Efter avslutad ESL kurser och stärka din akademiska engelska, kommer du att ha möjlighet att fortsätta dina studier i ett av VIU akademiska program.

ESL online kurser

  • Hög Advanced tal & lyssna
  • Hög Avancerad läsa och skriva
Program undervisas på:
Engelska
Denna kurs är Online
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sept. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum