Ecometrics + Eviews examen med Haag kommentar

EBES Escuela Business Espana

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Ecometrics + Eviews examen med Haag kommentar

EBES Escuela Business Espana

Den Europeiska yrkesutbildnings en del av denna avancerade examen i ekonometri E vyer med programvara, kombinerar studier av ekonometri, med det praktiska i programvarans E-vyer, statistikpaket som används för ekonometrisk analys.

EBES Business School SpanienFäster stor vikt vid att underlätta studenter av denna höga disciplin verktyg E-visningar under examen för att lösa praktiska uppgifter.

Den automatiserade beräkningen ger roll i analysen av ekonometriska modeller och regressionsmodeller, heteroskedasticitet, seriell korrelation, modellering eller binära regressorerna.

Det primära målet för Department of Business-ekonomi-finans EBES, är att göra den studerande inskrivna i den avancerade examen kan uppfylla aspekter av ekonometriska teoretiska begrepp samt att förvärva kunskaper i den aktuella programvara avgörande den ekonometriska området.

-skola Of Business EBES Spanien- Engagemang för en av de mest eftertraktade studier av studenter, yrkesverksamma från världen av ekonomi, som finns i denna forskar kvaliteten på en exklusiv studie ledde till en krävande student.

Följ handledningen fullkomnade i EBES, med tanke på den pedagogiska skickligheten av våra lärare, orsakar han att studenten skall kunna hantera upplösningen av praktikfall. Ekonomi professorer specialister Econometric EBES område, utformat en examen där studenten utvecklar en hög kunskap och användning av ekonometriska modeller.

EBES metodiken i denna Graduate har nio lärare högre upplösning av teoretiska frågor och praktiska problem med programvaran E-vyer, och en slutlig tema där de teoretiska begrepp kommer att bedömas genom undersökningar.

Modulen med teoretiska ämnen kommer att undervisas i den virtuella-teknik campus genom att studera med studenter av innehållet och den praktiska modulen kommer att göras genom att ladda ner övningarna och utföra dem i enlighet med yttrandet från praxis.

Även de teoretiska och praktiska lektioner är klart annorlunda i termer av de medel som används (föreläsningar / praxis med din bärbara dator, surfplatta eller verktyg du använder), är avsedda att vara helt komplementära när det gäller målen. Således kommer de grundläggande teoretiska element som presenteras i föreläsningarna bli föremål för systematisk tillämpning i praktiska klasser, den sista träningsmålet i användningen av ekonometri metoder inom data, modellering och tolkning av ekonomiska data genom praxis utförs av Eviews programmet.

ECONOMETRIA MED MJUKVARU E-vyer

De nio teman som omfattar examen gör eleverna bekanta med programvaran E-vyer som måste uppfylla de föreslagna åtgärderna, som särskiljer ebes andra förslag utbildning. Det är nödvändigt att eleverna har motsvarande material och därmed kan utföra praxis.

Den slutliga tema designad i en anda av konstruktivt EBES orsakar studenten ska utvärderas och att visa förvärvet av lärande ekonometriska tekniker.

Våra forskar ekonometri + e-Business utsikt över EBES School Spanien är en utmärkt virtuell träning där du kan skaffa den nödvändiga utbildningen för att hantera de praktiska fall föreslås att använda vår metod och våra handledare. Den EBES doktorand framsteg i ekonometri, studerar inte bara regressionstekniker eller metoder med programvaran E-vyer. Interagera med expert handledare, har friheten att avslöja intressanta disciplin frågor i forumen, och interagera med studenter från olika länder.

I detta äventyr av kunskap som på ett intuitivt, ström, moderna virtuella campus, där huvudpersonen i utbildning, har egen åsikt och är relaterad till andra studenter från hela världen ekonomi inom ramen för internationell anknytning.

ADVANCED GRADUATE

I Avancerad Examen i ekonometriVåra studenter kommer att vara kvalificerade för programmet, vars slutresultatet är summan av betyg i utförandet av övningarna under utbildningen.

Denna skola erbjuder program i:
  • Spansk
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
4 - 6 månader
Deltid
Price
Pris
- Istället € 3000 stipendium endast € 799
Information
Deadline
Locations
Spanien - Seville, Andalusia
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Spanien - Spain Online
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Spanien - Seville, Andalusia
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Spanien - Spain Online
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan