Doktorsexamen nivå 8 i strategisk ledning och ledarskap (med nivå 7)

Allmänt

Programbeskrivning

Detta snabba doktorsexamen i nivå 8 i strategisk ledning och ledarskap med nivå 7 (ackrediterat av Qualifi, Storbritannien) är utformat för att utveckla och implementera effektiva strategier i ambitiösa växande organisationer. Strategisk ledning riktar sig till verkställande direktörer och ledande befattningshavare och de som har befogenhet och personlig inspiration att översätta organisationsstrategi till effektiv företagsprestanda.

Examensbeviset är ackrediterat på forskarnivå 8. Denna examen kräver att eleverna kritiskt utvärderar, utmanar och syntetiserar ett brett spektrum av nuvarande ledningsverktyg, tekniker och modeller. Tyngdpunkten på aktuella ledningskoncept och modeller ligger på de som är relevanta för 2000-talets affärsmiljö och sammanhang och går utöver den normala granskningen av angloamerikanska ledningsmodeller.

Elever som slutför examen i strategisk ledning och ledarskap - nivå 8 i snabbspårsläge kan gå vidare till:

En doktorsexamen med en universitetspartner för att diskutera ett forskningsförslag för DBA / MPhil / PhD eller direkt till anställning i ett associerat yrke.

Senast uppdaterad Jan 2021

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

London School of Business and Research (LSBR) strives to offer a supportive yet rigorous learning environment to help students reach their potential and successfully achieve their career aspirations.

London School of Business and Research (LSBR) strives to offer a supportive yet rigorous learning environment to help students reach their potential and successfully achieve their career aspirations. Läs mindre