Doktorsexamen I Informations- Och Kommunikationsteknik

Open University of Taras Shevchenko National University

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Doktorsexamen I Informations- Och Kommunikationsteknik

Open University of Taras Shevchenko National University

Ett av de bästa universiteten i världen och 200 år gammal. De Doktorandprogrammet i informationsteknik Erbjuds av Institutionen för teknikhantering och avdelningen för intellektuella och informationssystem som är fästade vid fakulteten för informationsteknologi vid Taras Shevchenko National University of Kyiv - Open University.

Detta doktorandprogram i informationsteknologi vid KNU OU har skapats i samråd med handledare av Institutionen för teknikhantering och kandidaterna om ämnesområden för inlämning av avhandling och studenternas preferenser och behov. Kandidaterna ges studier i datavetenskap och informationsvetenskap. De visas hur man utvärderar tillämpningen av olika metoder inom informationsvetenskap och hur de kan hantera nya teorier i denna teknik.

Studenterna måste genomföra forskning med etisk och professionell integritet eftersom de deltar i komplexa projekt genom erkända kanaler. De deltar också i debatter för att bedöma behovet av innovation. Denna läroplan är kopplad akademiskt till information och datavetenskap. Tvärvetenskapliga områden som har en informationsteknologiprofil ingår också i denna examen.

Läroplanen hjälper studenterna att planera sina ledarskapsförmågor som är till nytta vid hanteringen av informationsteknik. Detta görs med hjälp av kurser i ämnen som Management Theory, Multivariate Statistics, Information Systems och Methodology för kvantitativ forskning och teori om organisatorisk beteende.

Kandidater med doktorsexamen i informationsteknologi kan hitta ledande befattningar inom forskningsanläggningar, akademi, informationsteknikföretag och konsultföretag. De kan ansöka om positioner som informationsteknik ingenjör, tekniköverföring specialist, nätverksingenjör, Cloud Support Associate och forskningssystem ingenjör.

Urval

Detta program motsvarar EQF (European Qualifications Framework) Nivå 8 - Doktorsnivå Eleverna måste lämna ett förslag till detaljerad forskning. I detta förslag ska man skissera det avsedda forskningsämnet tillsammans med förslaget till metod och mål. Detta forskningsämne måste vara valet av kandidaten ensam och det kommer att bli preliminärt godkänt av examensutskottet innan sökanden godkänns till kursen. Sökande måste överväga deras ämne noga för sin doktorsforskning. Ämnet måste täcka bakgrunden till forskningen. Speciellt omnämnandet måste göras av den analys som måste antas och de möjliga slutsatserna som måste uppnås av forskningen.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska


Senast uppdaterad August 28, 2017
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Varaktighet
3 år
Deltid
Heltid
Price
Pris
1,990 EUR
Information
Deadline
Locations
Ukraina - Kiev
Startdatum: Jan. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Jan. 2019
Ukraina - Kiev
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Price
varje år