ONLINESTUDIES

Hitta {onlinestudies-phd-doctor-of-education:plural} i Pedagogik i USA nätbaserat 2020

Efter att ha tjänat en magisterexamen fortsätter vissa studenter att fortsätta en doktorand i utbildning. Denna grad utbildar utbildare i specifika koncentrationer som tidig barndom eller läroplanutveckling, öppnar dörrar till fler karriärmöjligheter.

De som ser pedagogik och utbildning som sin framtida karriär studerar på program för blivande pedagoger. Lyckligtvis finns det ett brett utbud av kurser som är avsedda för studenter som vill komplettera eventuell lärarbehörighet. Dessa kurser erbjuds vid olika lärosäten över hela världen.

Utbildning i USA ges huvudsakligen av den offentliga sektorn, med styrning och finansiering kommer från tre nivåer: stat, lokal och federal, i den ordningen.De gemensamma kraven för att studera på en högre utbildningsnivå i USA kommer att inkludera din antagning uppsats (även känd som redogörelse för syftet eller personligt uttalande), registerutdrag, rekommendation / brev referens, språktest

Kontakta skolor bästa {onlinestudies-phd-doctor-of-education:plural} i Pedagogik i USA Nätbaserade 2020

2 Resultat i Pedagogik, Amerikas förenta stater Filter

Doktorand i utbildningen

Concordia University Portland
Doktor i pedagogik
September 2020
<
Deltid
<
3 år
Engelska
Online

Ledarskap kräver utbildning. Tjäna en EdD konstruerad för att bemyndiga förändring. Vårt innovativa, trefasiga program kan slutföras på bara tre år.

Läs mer

Doktor i utbildningen: Professionellt ledarskap, förfrågan och omvandling

Concordia University Portland
Doktor i pedagogik
September 2020
<
Deltid
<
3 år
Engelska
Online

Designa en doktorsexamen som passar dig. Vårt innovativa, trefasiga program kan slutföras på bara tre år. Erbjuder 100 procent online, erbjuder vår EdD i professionell ledarsk ...

Läs mer