ONLINESTUDIES

Jämför {onlinestudies-phd-doctor-of-education:plural} i Pedagogik nätbaserade i Nordamerika 2020

Efter att ha tjänat en magisterexamen fortsätter vissa studenter att fortsätta en doktorand i utbildning. Denna grad utbildar utbildare i specifika koncentrationer som tidig barndom eller läroplanutveckling, öppnar dörrar till fler karriärmöjligheter.

Utbildning definieras som processen att skaffa sig kunskap i någon form, oavsett om det handlar om övertygelser, vanor, färdigheter eller värden. Det finns många sätt att utbilda sig på. Man kan få utbildning genom undervisning, berättande, diskussioner, praktik och forskning.  

Förenta staterna ligger på kontinenten av Nordamerika. Det är det tredje största landet efter storlek i världen. Den har en relativt kort historia jämfört med andra världens nationer, har en av världens 's största ekonomier, och har en av världens ' s mest olika befolkningar.

Kontakta skolor mest populära {onlinestudies-phd-doctor-of-education:plural} i Pedagogik nätbaserade i Nordamerika 2020

2 Resultat i Pedagogik, Nordamerika Filter

Doktorand i utbildningen

Concordia University Portland
Doktor i pedagogik
September 2020
<
Deltid
<
3 år
Engelska
Online

Ledarskap kräver utbildning. Tjäna en EdD konstruerad för att bemyndiga förändring. Vårt innovativa, trefasiga program kan slutföras på bara tre år.

Läs mer

Doktor i utbildningen: Professionellt ledarskap, förfrågan och omvandling

Concordia University Portland
Doktor i pedagogik
September 2020
<
Deltid
<
3 år
Engelska
Online

Designa en doktorsexamen som passar dig. Vårt innovativa, trefasiga program kan slutföras på bara tre år. Erbjuder 100 procent online, erbjuder vår EdD i professionell ledarsk ...

Läs mer