Jämför {onlinestudies-phd-doctor-of-education:plural} i Allmän utbildning Nätbaserade

Professionella som försöker fördjupa sina läroar kan komma in i en doktorand i utbildningsprogram. Eleverna är allmänt utbildade inom forskningsteknik och utrustade med nödvändiga färdigheter för att påverka utbildningspolitiken och praktiken.  Allmänna utbildningsprogram har i allmänhet målet att ge studenterna en solid grund för livskunskap och global kunskap. Studenter som… Läs mer

Professionella som försöker fördjupa sina läroar kan komma in i en doktorand i utbildningsprogram. Eleverna är allmänt utbildade inom forskningsteknik och utrustade med nödvändiga färdigheter för att påverka utbildningspolitiken och praktiken. 

Allmänna utbildningsprogram har i allmänhet målet att ge studenterna en solid grund för livskunskap och global kunskap. Studenter som slutför detta program söker ofta efterträffararbete eller fortsätter sin utbildning i ett visst ämne.

{onlinestudies-phd-doctor-of-education:singular} i Allmän utbildning på internet

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
Concordia University Portland
Portland, Amerikas förenta stater

Ledarskap kräver utbildning. Tjäna en EdD konstruerad för att bemyndiga förändring. Vårt innovativa, trefasiga program kan slutföras på bara tre år.

Ledarskap kräver utbildning. Tjäna en EdD konstruerad för att bemyndiga förändring. Vårt innovativa, trefasiga program kan slutföras på bara tre år. -
Doktor i pedagogik
Deltid
3 år
Engelska
Sep 2020
Internet