3 TOP UNIVERSITETER = 1 EUROPEISKA DOKTORATET

Alla studenter har förutom ABMS Schweiz doktorsexamen en gemensam doktorsexamen med universitetet i Dąbrowa Górnicza (WSB) och Taras Shevchenko National University (KNU). ABMS är certifierad av EFMD EOCCS, den schweiziska nationella kvaliteten på utbildningen (EduQua) och ASIC UK. WSB är ett europeiskt erkänt universitet och KNU är ett europeiskt offentligt universitet grundat för 200 år sedan och rankat bland topp 500 universitet i världen.

3 översta europeiska universitet = bästa virtuella / online-programmet = 1 topp europeisk doktorgrad SCHWEIZ + EU + TOP RANKED 500

Doktorsexamen i företagsekonomi med inriktning på allmän ordning eller allmän administration

Detta PhD är för akademiker som är intresserade av att utveckla hållbara och produktiva lösningar för att förbättra kvaliteten på människors liv. Du kommer att få en fördjupad förståelse av den allmänna ordningen teori, forskning och praktik som kommer att förbereda eleverna för att möta de globala utmaningarna i samband med styrningen eller public service. Detta akademiska referens kommer att hjälpa en elev hävda sin trovärdighet i en ny karriär strävan inom den offentliga, privata eller ideella världen. Oavsett om du vill vara en akademisk lärare eller tjäna genom ett administrativt ledarroll, kommer detta PhD ge dig kompetens att åstadkomma förändring.

Studenter som slutför sin avhandling bör inleda en karriär inom regering (om möjligt), akademiska institutioner eller forskningsbaserade organisationer fokuserar på att förbättra den politik som påverkar människors vardag. En av de primära fokus i dessa forskarutbildning är djupdykning i frågan om vad regeringar bör göra i ett samhälle och hur de kan styra mer effektivt och rättvist. Det finns några mästare grader som eleverna kan få innan man startar en doktorsexamen som kommer att tillåta elever att slutföra denna PhD lite snabbare. Några exempel är en Master i offentlig förvaltning eller en Master i Ideellt Management och ledarskap.

Detta PhD kommer att tillåta en elev att mer effektivt fullfölja sin passion för att göra världen till en mer hållbar plats genom att arbeta mot lösningar som att tackla några av de mest utmanande samhällsfrågor runt om i världen. Därför avhandlingen förväntas utgöra ett betydande bidrag till kunskap i en offentlig politik som arbetar för att förbättra funktionen av en statlig myndighet i ett visst område.

Detta program motsvarar EQF (europeisk referensram för kvalifikationer) Nivå 8 - doktorsnivå.

Detta program motsvarar 180 högskolepoäng

Hur länge ska vara min avhandling?

Vanligtvis från 60.000 - 100.000 ord, är studenter tillåtet att ha 10% mindre eller mer.

Har du nämner på doktorsexamen på nätet eller distans?

Nej.

Kan jag använda titeln?

Vi har bett de schweiziska myndigheterna om titeln, och deras svar var (Eleverna får använda titeln de fick från skolan)

Finns det en "avhandling försvar"?

Ja, och vi rekommenderar eleverna att göra det i Schweiz men det kan göras på nätet också, du behöver kamera och mikrofon.

Studie Språk: denna studie program undervisas helt på engelska. Vi har 4 intag per år: januari, april, juli och oktober

Är ABMS Ackrediterade av ett erkänt europeiskt ackrediteringsorgan?

Ja, ABMS är tillåten, valideras, certifierad, ackrediterade och en institutionell medlem i över 50 offentliga / privata organisationer.

Förkunskapskrav

 • Längd: 1 års studie + avhandling (uppsats tar i genomsnitt 2 år)
 • Ålder: Minimiålder 25 år
 • Tidigare studie: magisterexamen eller motsvarande
 • Engelska nivå: IELTS eller motsvarande (endast för studenter från icke-engelskspråkiga länder eller elever som inte studerar på engelsktalande skola)
 • Studie Metod: 100% Internet / Distans
 • Kostnad: 24900 euro (för hela utbildningen)

Notera: Studieavgift ingår inte ansökan och bokningsavgift (för att garantera dig en studieplats) på 240 Euro (engångsbetalning och återbetalas ej).

Moduler:

För doktorsexamen är din avhandling den viktigaste delen, måste du skriva hela avhandling om "Business Administration" med en av våra handledare.

Följande moduler du kommer att studera under det första året:

 • Global Management
 • Strategic Management och ledarskap
 • Projektledning
 • Strategiska Information System Analyser
 • Redovisning och finansiering
 • Research Methods
 • Electronic Research Methods
 • Dynamiska hemsidor
Program undervisas på:
 • Engelska

Se 96 fler kurser från OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland »

Denna kurs är Internet
Startdatum
Öppen registrering
Duration
3 år
Deltid
Heltid
Pris
3,460 EUR
Totalkostnad
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Öppen registrering

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum