Nå toppen av din karriär utan att behöva ordna ditt liv!

När som helst, var som helst, inga gränser, inga klassrum!

CIRCLE International samarbetar med 80 universitet över hela världen. Vi underlättar akademiska studier och debatt som utforskar och undersöker konsumentbeteende i lokala, regionala, nationella och internationella sammanhang.

Vår distansutbildning PhD program erbjuder ett mer flexibelt sätt att studera för en akademisk examen - och låter dig göra en doktorsexamen från där du är baserade i världen. Slutföra en doktorsexamen med CIRCLE International är en spännande, utmanande och givande erfarenhet och utgör grunden för din framtida karriär inom den akademiska världen eller världen av näringslivet.

Utveckla dig full potential med en doktorsexamen från CIRCLE International

En doktorsexamen är den högsta akademiska referens finns i de flesta områden, och tar i genomsnitt 5 år efter en magisterexamen att slutföra. Det är utan tvekan den mest prestigefyllda grad tillgängliga.

Vår PhD är ett program för oberoende, självstyrd akademisk forskning, med stöd av en personlig handledare. Det gör ett originellt bidrag till kunskap och måste skrivas upp i en avhandling. Programmet syftar till att göra det möjligt för studenter att få de tekniska och intellekt att bedriva doktorsavhandling inom ett brett spektrum av affärs discipliner.

Vi ger möjlighet för dig att utveckla dig fulla potential genom att genomföra dina studier inom en forskningsinstitution Wold-klassen. Du kommer att få utbildning forskning och handledning från internationellt erkända forskare inom ett brett spektrum av discipliner. Våra mål är att inspirera och utmana dig intellektuellt och förbereda dig för framgång i ditt valda yrke. Slutförandet av en doktorsexamen från CIRCLE kommer inte bara att förse dig med den kompetens för doktorsavhandling, som är nödvändig för en framgångsrik karriär inom den akademiska världen, men kommer också att öka dina arbetsmarknads möjligheter att arbeta som verkställande, konsult eller forskare inom handel, industri eller offentlig sektor.

Fördelar med distansundervisning

Studerar för en doktorsexamen via distans kan du:

  • Arbeta i din egen takt
  • Fyll i en PhD på deltid - ingen anledning att ge upp befintliga anställning eller måste flytta bort från familjeansvar
  • Har möjlighet att arbeta runt ditt liv
  • Få prisvärda lärande och självutveckling
  • Utveckla din karriär utan att behöva lämna anställning
  • Fortsätt tjäna när du studerar och sprida kostnaderna för din kurs
  • Tillämpa ny kunskap och insikter för att du din arbetslivet medan du fortfarande studerar
  • Ta itu med en professionell eller arbetsrelaterad fråga av intresse för dig i din doktorsavhandling.

Uppbyggnad av forskarutbildningen

Allt stöd du behöver

Varje elev kommer att tilldelas en akademisk handledare som kommer att ge vägledning om den formella specifikation av ämnet, och den allmänna inriktningen av forskningen.

Professorer i Circle brinner ämnet och syftar till att dela sina kunskaper och erfarenheter med dig från början av din tid åt att studera hos oss.

Du kommer att hålla kontakt med handledaren genom regelbundna tillsynsmöten som online eller via telefon. Regelbunden övervakning bidrar till att säkerställa att forskningen fortskrider i rätt riktning. Heltids doktorander ta kontakt med sina handledare på minst tio tillfällen under året.

Struktur och Bedömningar

För att underlätta studenter vid övergången till oberoende forskning och hjälpa dem att förvärva de kunskaper som krävs, är kandidater förväntas slutföra ett antal bedömda visade moduler under det första studieåret. Detta inkluderar online-utbildning i forskning kompetens och metodik.

Tre essäer och sex fallstudier måste fyllas från modulerna väljs av studenten.

Studenten måste också fylla en forskningsplan, delta i en vetenskaplig konferens och lämna in en artikel för publicering innan avhandlingen lämnas in.

Varje elev kommer att göra en betydande forskningsprojekt som skrivs upp som en avhandling av 80.000 ord och försvaras i ett muntligt prov (den ”viva voce” undersökning).

Utveckla din fulla potential med doktorsexamen från CIRCLE International Vänligen använd Den här länken till webbplatsen CIRCLE International Att upptäcka mer om de intresseområden som omfattas av vår doktorandövervakningsprofil.

Vänligen se listan på hemsidan för att avgöra om det finns en matchning mellan dina forskningsintressen och potentiella handledare.

INTRÄDESFORDRINGAR

Forskarutbildningen är läsning och skrivning fokuserad, så doktorander bör vara mycket rate. De bör ha avancerad forskning kompetens, vara formulera och har förmågan att förstå komplexa texter. Dessutom bör studenten driven och kan arbeta självständigt. En mästare är nödvändig.

Hur söker man

Kvalifikationer

Kvalifikationer som krävs för att bli antagen till forskarutbildningen: De sökande kommer normalt ha examen från ett godkänt universitet innehar en magisterexamen i ett relevant ämne. Det finns en bestämmelse för en sökande att ansöka om godkännande av tidigare utbildning (APL) som kan befria dem från specifika moduler.

Engelska Språkkrav

All undervisning på forskarutbildningen är på engelska .. Om ditt första språk inte är engelska, kan vi kräva bevis på din kompetens i språket.

För dem vars första språket inte är engelska, det krävs bevis på denna kapacitet. Sökande bör nå minst nivå 6,5 i IELTS med minst poäng av 6,0 i vardera av de fyra elementen i test.or 580/93 för TOEFL.

• En Internetbaserade TOEFL-resultat på åtminstone 100, med minst poäng av 19 i varje element av testet.

Tillämpningar

• För att ansöka om forskarutbildningen kontakta oss (våra kontaktuppgifter finns på sista sidan i denna broschyr) och vi kommer att ställa dig en forskarutbildning ansökningsblankett.

• Vänligen sök på CIRCLE professoratets personalforskningsintressen På CIRCLE-webbplatsen. html se till att vi erbjuder PhD handledning i det område du vill basera din forskning.

• Följande verifikationer måste skickas med forskarutbildning ansökningsblankett: två uttalanden från akademiska domare, akademiska utskrifter av dina kvalifikationer och om din första språket inte är engelska, kan vi kräva bevis på din kompetens i språket. Se detaljer i ”Engelska Språkkrav” ovan.

• Skicka din online forskarutbildning ansökningsblankett • Om du har några frågor om distansutbildning PhD kontakta oss.

doktors~~POS=TRUNC avgifter

Minsta registreringstiden för forskarutbildningen är tre år: maximitiden är sju år.

För våra distansutbildning program vi inte skilja mellan UK / EU och internationella studier.
Det finns ingen deferential avgift.

Program undervisas på:
Engelska

Se 1 fler kurser från University Vitez »

Denna kurs är Internet
Startdatum
Okt 2019
Duration
3 - 7 år
Deltid
Heltid
Pris
7,500 EUR
per session.
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Okt 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Okt 2019