3 TOP UNIVERSITETER = 1 EUROPEISKA DOKTORATET

Alla studenter har förutom ABMS Schweiz doktorsexamen en gemensam doktorsexamen med universitetet i Dąbrowa Górnicza (WSB) och Taras Shevchenko National University (KNU). ABMS är certifierad av EFMD EOCCS, den schweiziska nationella kvaliteten på utbildningen (EduQua) och ASIC UK. WSB är ett europeiskt erkänt universitet och KNU är ett europeiskt offentligt universitet grundat för 200 år sedan och rankat bland topp 500 universitet i världen.

3 översta europeiska universitet = bästa virtuella / online-programmet = 1 topp europeisk doktorgrad SCHWEIZ + EU + TOP RANKED 500

PhD i IT Business Research Methods

Doktor i företagsekonomi IT Skriva och strukturera

PhD i IT Business Research Methods är faktiskt ett program som har utformats för att förbereda individer i olika publikationer, design och förfaranden i samband med forskning som spänner över ett brett spektrum av avdelningar i affärsrelaterade studier. Denna speciella kurs är faktiskt öppen för studenter som vill fortsätta sin utbildning i forskningsmetoder i samband med verksamheten. Framstående aspekter av denna utbildning har införandet av team baserad tillsyn och ge utbildning relaterade till nedanstående tre avdelningar i flertalet fall.

 • Yrkesskicklighet
 • Metoder för forskning
 • teoriutveckling

Framstående discipliner som kommer att utgöra en del av denna utbildning är följande:

 • ledning
 • Informationssystem
 • marknadsföring
 • FAKTA

Det bör nämnas här att faktiskt just detta program har rykte om sig att vara den högsta nivå som tilldelas inom förvaltningsvetenskap. I grund och botten denna kvalifikation har utformats för personer som söker akademisk forskning eller vill göra karriär som lärare inom förvaltningen.

Forskning i samband med studier av verksamheten är faktiskt något som täcker ett brett spektrum av områden. En viktig punkt att nämna här är att ett stort antal metoder läras innan att delta i ett forskningsprojekt. Tyngdpunkten i PhD i IT Business Research Methods undervisar olika typer av forskningsrelaterade metoder till studenter.

Moderna näringslivet blir extremt komplicerad och omfattande. För att överleva i skära halsen konkurrens som finns i den yttre miljön måste du använda alla tillgängliga verktyg och koncept. Från att använda sociala medier för att skriva affärsrelaterade rapporter måste du vara perfekt i alla avdelningar annars det kommer att bli extremt komplicerat och spänd. Doktor i företagsekonomi IT skrift och strukturering är en examen som har införts med fokus på yrkeslärare inom IT skrift samt strukturera så att moderna affärs inställningar kan ta nytta av kompetensen hos intelligenta och uppdaterade experter uppfylla sina syften och mål .

Den kurs arbete har utformats på ett sådant sätt där du kommer att studera några viktigaste branscher och statistik som kan användas för att inte bara förbättra nivåerna av vinster, men också för att presentera en helt bättre intryck. IT skriver samt strukturering kan betecknas som komplicerat, men när du får tag över de viktigaste begreppen det kommer att bli lätt att hantera och hantera tillhörande uppgifter. Du kommer att behöva delta i lektioner tillsammans med många andra viktiga seminarier där nya tekniker kommer att läras ut.

 • Du kan få inskrivna i forskarutbildningen om det finns en magisterexamen närvarande med dig i det aktuella området.
 • Du kan njuta av en anständig karriär antingen som forskare eller lärare efter att fullfölja programmet.

Detta program motsvarar EQF (europeisk referensram för kvalifikationer) Nivå 8 - doktorsnivå.

Detta program motsvarar 180 högskolepoäng

Hur länge ska vara min avhandling?

Vanligtvis från 60.000 - 100.000 ord, är studenter tillåtet att ha 10% mindre eller mer.

Har du nämner på doktorsexamen på nätet eller distans?

Nej.

Kan jag använda titeln?

Vi har bett de schweiziska myndigheterna om titeln, och deras svar var (Eleverna får använda titeln de fick från skolan)

Finns det en "avhandling försvar"?

Ja, och vi rekommenderar eleverna att göra det i Schweiz men det kan göras på nätet också, du behöver kamera och mikrofon.

Studie Språk: denna studie program undervisas helt på engelska. Vi har 4 intag per år: januari, april, juli och oktober

Är ABMS Ackrediterade av ett erkänt europeiskt ackrediteringsorgan?

Ja, ABMS är tillåten, valideras, certifierad, ackrediterade och en institutionell medlem i över 50 offentliga / privata organisationer.

Förkunskapskrav

 • Längd: 1 års studie + avhandling (uppsats tar i genomsnitt 2 år)
 • Ålder: Minimiålder 25 år
 • Tidigare studie: magisterexamen eller motsvarande
 • Engelska nivå: IELTS eller motsvarande (endast för studenter från icke-engelskspråkiga länder eller elever som inte studerar på engelsktalande skola)
 • Studie Metod: 100% Internet / Distans
 • Kostnad: 24900 euro (för hela utbildningen)

Notera: Studieavgift ingår inte ansökan och bokningsavgift (för att garantera dig en studieplats) på 240 Euro (engångsbetalning och återbetalas ej).

Moduler:

För doktorsexamen är din avhandling den viktigaste delen, måste du skriva hela avhandlingen om "företaget IT" med en av våra handledare.

Följande moduler du kommer att studera under det första året:

 • Global Management
 • Strategic Management och ledarskap
 • Projektledning
 • Strategiska Information System Analyser
 • Redovisning och finansiering
 • Research Methods
 • Electronic Research Methods
 • Dynamiska hemsidor
Program undervisas på:
Engelska

Se 96 fler kurser från OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland »

Denna kurs är Internet
Startdatum
Öppen registrering
Duration
3 år
Deltid
Heltid
Pris
3,460 EUR
Totalkostnad
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Öppen registrering

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum