Läs den officiella beskrivningen

Studie för nummer ett rankade distansutbildning MBA i världen vid Shard *

Önskar du att påskynda din karriär, öka din kunskap och ledarskapsförmåga och maximera din medvetenhet utan att gå ut ur jobbet? Vårt deltidsprogram är noggrant utformat för dem som vill studera en MBA på en världsledande handelshögskola, men är begränsad i den tid de kan ta bort från sina jobb.

Varför WBS ?

Warwick MBA-studenter kommer att studera med oss ​​från hela världen och formas av våra institutioners värden: Nyfikenhet, Rastlöshet, Öppenhet och Excellence. Våra unika kärnvärden ger en utmanande och innovativ lärarkultur som förbereder våra studenter för framgång i sina framtida karriärer.

Vad gör distansundervisningen MBA annorlunda?

Medan distansstudiet MBA studeras främst i vår skräddarsydda online-lärmiljö särskiljs kursen genom att erbjuda två sju dagar "Warwick veckor" på WBS London, The Shard. Under din vecka får du möjlighet att träffa medeldeltagare, diskutera fallstudier, lyssna på gästtalare och njut av föreläsningar och tankeväckande diskussioner med fakulteten och din kohort.

Internationella perspektiv

Förutom de två Warwickveckorna som levereras i London innehåller din studieavgift en valfri ansikte mot ansikte som kan tas under dina obligatoriska eller valfria moduler. Du kan välja att studera antingen i Storbritannien eller i städer som Berlin, Rom, Dubai, Boston, Peking och Mexico City **.

Du kommer att vara en del av ett internationellt samhälle som delar dina mål och kommer med ett brett utbud av kompetenser och erfarenheter från hela världen. Dessa begåvade företagssegment, tillsammans med vårt 40 000 starka WBS alumni-samhälle, blir ditt globala nätverk för livet.

Utmanande affärsinsikt med verklig applikation

Entreprenörskap i anda och övning, vi bryter ny grund med våra globala affärsinsatser och ger våra studenter möjlighet att göra skillnad i näringslivet och världen. Vi gör det genom att ständigt utmana oss själva för att ta lärdom och lärande bortom klassrummet genom att ta med ledande experter som professorer av praktik och som besökande föreläsare. Det är denna verkliga kunskap gift med vår enastående tvärvetenskaplig global forskning som gör det möjligt för oss att bygga upp kontakter med internationella organisationer som Jaguar Land Rover, Amazon och Deloitte.

Inspirerande högtalare

Vi har välkomnat några av de mest inflytelserika ledarna i Storbritannien för att WBS dela sin första branschupplevelse. Du kommer att bli inbjuden att delta i evenemang för att höra exklusiva insikter från gästtalare från en rad sektorer och branscher. Du kan också gå med i våra professionella nätverk för chansen att växa vidare på ditt nätverk.

* Rankad i Financial Times Online MBA Ranking 2019

** Platser är begränsade och garanteras inte.

Läsåret

Vår distansutbildning MBA omfattar åtta erforderliga moduler, ditt val av fyra valfria och ett konsulttjänster. Programmet tar mellan två och fyra år att slutföra men hur länge du tar för att slutföra det leds av dig. Det finns 30 undervisningstimmar för varje modul, 40 timmars guidad självstudie och 30 timmars självständig självstudie.

Hur vi bedömer ditt arbete

Ditt lärande kommer att bedömas genom en rad olika metoder. Det finns online praktiska tester, individuella skriftliga uppdrag, grupparbete presentationer och rapporter samt tentor. Två av dina moduler kommer att bedömas genom undersökning vid WBS London under varje bostadsvecka.

Hur vi lär oss

Vi är stolta över att vara rankad nummer ett i Storbritannien för en MBA genom distans och online-lärande och andra i världen av Financial Times. Vår kompetens har utvecklats under 30 år, så du kan vara säker på att vi vet hur vi engagerar och inspirerar dig.

Online lärande

Undervisningen sker huvudsakligen via vår online inlärningsmiljö min. WBS , som rymmer våra läromedel, interaktiva utrymmen och vårt online klassrum: wbsLive. Lätt att använda, min. WBS möjliggör interaktion i föreläsningar, diskussioner och syndikatgrupper. Det låter dig också testa dig själv, få tillgång till lektioner och föreläsningsinspelningar, lämna uppdrag och ansluta till andra studenter och akademiker.

För varje modul kommer det att finnas tio onlineundervisningssatser. Dessa kan vara föreläsningar, gästhögtalare, seminarier eller fokuserade revisionssessioner. Varje session är inspelad och tillgänglig för att ses senare vid en tidpunkt som är bekväm för dig.

Warwick veckor hölls vid WBS London, The Shard

Ansikts-interaktion är ett viktigt inslag i vårt program, så du kommer att vara med i två Warwick veckor på WBS London under programmet. Dessa intensiva ansikte-mot-ansikte studieperioder kommer att inbädda ditt lärande, berika dina studier och låta dig växa i ditt nätverk. Varje vecka omfattar föreläsningar, fallstudier, grupparbete, utvärderingsinsamlingar, besök på platsen, nätverk och sociala evenemang tillsammans med karriär och studiefärdigheter. Warwickveckor körs i september och april i ditt första studieår.

Ansikte mot ansikte-modulen

Förutom din Warwick Week närvaro i London ingår i din studieavgift en valfri ansikte mot ansikte-modulen. Du kan ta din ansikte mot ansikte som en av dina obligatoriska moduler eller senare i kursen i form av ett valfritt.

Du kan välja att studera utanför Förenade kungariket hos en av våra partnerinstitutioner som Guanghua School of Management i Beijing, IPADE Business School i Mexiko och Indian Institute of Management, Ahmedabad *.

Undervisningsteam

Varje modul har ett lärarlag av ämnesspecialister som stöder dig online. De kommer att underlätta wbsLive-sessioner, moderata diskussioner online och se till att du är aktuell med aktuell aktuell information.

Studiematerial

Du kommer att få skräddarsydda multimedia material med ytterligare läsning och resurser. Du kommer också att ha tidsinställda webbinars och handledning i alla moduler. Du kommer också att få tillgång till videointervjuer med våra fakulteter och inspirerande företagsledare.

Exklusiva insamlingar på nätet

Våra interaktiva studiematerial kompletteras med gratis online tillgång till affärer och lednings tidskrifter och det omfattande University of Warwick-biblioteket som innehåller företagsdatabaser som Mintel Oxygen, Amadeus, Thomson Research och Factiva.

* Observera att modulens tillgänglighet kan variera år till år beroende på fakultets tillgänglighet, studentbehov och schemaläggningsbegränsningar.

Inklusive tjänster

Vårt CareersPlus-team kommer att stödja dig genom hela MBA och bortom för att säkerställa att du uppnår din fulla potential. Du kopplar dina mål och värderingar och upptäcker de påverkande, kommunikations- och ledarskapsfärdigheter du behöver för att aktivt hantera och påskynda din karriär.

Våra tjänster är skräddarsydda för dig och planerade kring vår karriärledningscykel. Designad för att passa in i dina studier, levereras de när du deltar i bostadsmoduler och online via webinars, resurser eller specialdesignade kurser. Du har också tillgång till karriärkonsultationer, verkställande coachning och möjlighet att anmäla dig till vårt prisbelönta mentorprogram.

Alla våra MBA-studenter på distansstudier har tillgång till följande gratis tjänster:

Coaching och stöd för karriärutveckling

 • En Executive Coaching-session med en Executive Career Coach ritad från WBS Coaching Panel
 • Ett karriärkonsult med en av våra högt utbildade CareersPlus-experter som är tillgängliga när som helst under programmet för att passa dina behov. Du kan också förlänga dina coachningsrelationer genom att köpa ytterligare sessioner
 • Tillgång till karriärverkstäder som en del av vår karriärfestival, som hålls under båda veckorsveckorna, dela det senaste tänkandet om karriärhantering, som omfattar en rad ämnen från karriärövergång till förhandlingsförmåga
 • Färdighetswebbplatser som täcker ämnen som Löneförhandlingar, självständighetskunskaper, hantering av arbetsplatspolitik, 2 timmars arbetssökning och de första 90 dagarna.

Expertinsikt

Sektorspecialistpresentationer - Erfarna gästtalare delar förstahandsindustrins insikter. Senaste sektorerna har inkluderat finans, rådgivning, marknadsföring, energi, FMCG och tillverkning.

Online resurser

 • Jobbpost
 • WBS CareersPlus webbplats fylld med resurser som täcker alla aspekter av karriärutveckling
 • Online intervju simulering via Sonru
 • Going Global (International Careers Information)
 • Betala förhandlingsvideo workshop
 • 360-graders online-feedbackverktyg för att öka din självmedvetenhet
 • 15 lektion online Karriär Management modul
 • Företags tidskrifter och databaser som marknadsföring och mintelsyra via University of Warwick-biblioteket
 • VMock CV-förberedelseplattform.

Rekryterar händelser och möjligheter

 • Inspelade och strömmade rekryteringspresentationer - Din chans att ta reda på kommande möjligheter. Tidigare företag har inkluderat Deloitte, Jaguar Land Rover och Capco
 • Inspelade och strömmade utövare föreläsningar som täcker ämnen som ledarskap och påverkan. Nya presentanter inkluderar Jon Hendry Pickup, VD, Prezzo Ltd; Wasim Khan, VD för Leicestershire County Cricket Club; och Louise Ainsworth, VD i Storbritannien, Kantar Millward Brown.

Du är också välkommen att delta i dessa händelser ansikte mot ansikte om du är i närheten.

Program undervisas på:
Engelska

Se 1 fler kurser från Warwick Business School »

Senast uppdaterad March 11, 2019
Denna kurs är Internet
Startdatum
Juni 2019
Duration
2 år
Deltid
Heltid
Pris
35,000 GBP
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Juni 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Juni 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum