STUDYONLINE.SE

Hitta Diplom i Studier i management i Storbritannien Nätbaserade 2019/2020

Vad man studerar när man tar ett studiediplom varierar från allmänna studier till tekniska ämnen, men det är ofta förknippat med en viss färdighet. Att slutföra ett sådant program tar vanligtvis ett till två år, vilket ger möjlighet till snabb placering inom ett relevant yrke.

När man blir antagen till ett studieprogram i management får man en grundläggande förståelse för förvaltningsbegrepp och -metoder, något som kan vara mycket givande och leda till karriärmöjligheter i en mängd olika branscher.

Utbildning i Förenade kungariket är en decentraliserad fråga med vart och ett av länderna i Storbritannien har skilda system under olika regeringar: den brittiska regeringen är ansvarig för England, och den skotska regeringen, den walesiska regeringen och Nordirland Executive ansvarar för Skottland , Wales och Nordirland, respektive.

Kontakta universitet Mest populära Kurser i Studier i management i Storbritannien nätbaserat 2019/2020

6 Resultat i Studier i management, Storbritannien Filter

Grundcertifikat inom sjöfart

ShippingCollege
Internet Heltid Deltid 4 - 14 dagar Oktober 2019 Storbritannien UK Online + 1 fler

Kursen kommer att täcka grunderna för global sjöfart med särskilt fokus på containerisering och linjeskipning. USD140

Diplom i sjöfartsförsäljning

ShippingCollege
Internet Heltid Deltid 2 - 5 månader Oktober 2019 Storbritannien UK Online + 1 fler

Online Diploma och certifikat kurser som täcker leverans och försäljning för att förbereda en försäljningschef i denna specialiserade bransch. Detta examensbevis är också lämpligt för försäljningsrepresentanter som vill ansluta sig till fraktbranschen.

Diplom i sjöfart

ShippingCollege
Internet Heltid Deltid 1 - 5 månader Oktober 2019 Storbritannien UK Online + 1 fler

Online Diploma och certifikat kurser som täcker Global Shipping med ett särskilt fokus på Containerization och Liner industrin, grunderna för global sjöfart med ett särskilt inriktning på containerisering och linjetrafik eller global frakt med särskilt fokus på containerisering och linjelindustrin.

Nivå 7 Diplom i Strategisk Ledning och Ledarskap som leder till MBA Top Up (Dissertation Stage)

Cambridge Management and Leadership School
Internet Heltid Deltid 6 - 9 månader Öppen antagning Storbritannien Cambridge + 1 fler

Nivå 7 Diplom i Strategisk Ledning och Ledarskap som leder till MBA Top Up utvecklar elevernas kunskaper, förståelse och färdigheter som studenterna behöver för att hantera komplexiteten i ledarskap och strategisk ledning i ett affärssammanhang och att utveckla sin förmåga att leda förändringar i organisationer.

Nivå 8 Diplom i Strategisk Förvaltning och Ledarskap

Cambridge Management and Leadership School
Internet Heltid Deltid 6 - 18 månader Öppen antagning Storbritannien Cambridge + 1 fler

Nivå 8 Diplom i Strategisk Ledning och Ledarskap är utformad för att utveckla och genomföra effektiva strategier över ambitiösa växande organisationer. Strategisk ledning är för verkställande direktörer och ledande befattningshavare och för dem som har myndighet och personlig inspiration att översätta organisationsstrategi till effektiv företagsprestation.

Ledarskap

Online Business School
Internet Heltid Deltid 700 - 1800 timmar Öppen antagning Storbritannien Coventry + 1 fler

Grundnivå 4 (Ledarskap och Teamarbete) och Nivå 5 (Utökat Diplom i Management) är en 240 hp kurs för att spåra eleverna till det sista året av en associerad grundutbildning i ledarskap och ledning, som antingen kan slutföras på ett brittiskt universitet på campus eller via distansutbildning.