STUDYONLINE.SE

jämför diplomprogrammen i Studier i management nätbaserade Europa 2019/2020

Ett diplom kan antingen vara det första steget mot en ny karriär eller ett sätt att bli mer trovärdig när man söker jobb. Vissa program kräver en del förkunskaper för att man ska bli antagen, medan många andra är tillgängliga för studenter som bara har slutfört en grundutbildning.

Studenter som vill att arbeta i en chefsposition kan vara intresserade av att ta en examen i management. Dessa program, som fokuserar på ämnen som marknadsföring, finans eller affärer, ger studenterna den nödvändiga erfarenhet de behöver för att arbeta i en ledande roll inom olika företag.

Europa är, enligt konvention, en av världens 's sju kontinenterna. Består den västligaste punkten i Eurasien, Europa brukar delas från Asien av vattendelaren av de Ural och Kaukasus, Ural floden, Kaspiska havet och Svarta havet, och de vattenvägar som förbinder Svarta och Egeiska havet.

Börja idag Topp diplomprogram i Studier i management nätbaserat Europa 2019/2020

15 Resultat i Studier i management, Europa Filter

Diplom i Health Management and Law modeller

Instituto de Humanidades y Ciencias de la Salud Gregorio Marañón
Internet Heltid Deltid 120 timmar Kontakt Skolan Spanien Spain Online + 1 fler

Kursen utvecklar genom den undervisningsmetod som riktas av "Fall" en uppdatering av de mest relevanta och praktiska frågorna som ifrågasätts i den nuvarande offentliga och privata hälsostyrningen. Den analyserar också de nya kriterierna för offentlig-privat relation, vilket kan vara nödvändiga inom ramen för den nya globaliserade vården.

Examen i projektledning

ALISON
Internet Deltid 10 - 12 timmar Irland Galway

Projektledning är stor efterfrågan bland arbetsgivare i hela världen. Detta gratis online kurs från ALISON erbjuder en omfattande granskning av projektledning inklusive metodik, verktygssatser och dokumentation, och projektets livscykel, inklusive analys, planering, design och utvärdering.

Examensbevis i ledning

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Internet Heltid Deltid 1 år Öppen antagning Schweiz Zürich + 1 fler

En förståelse av de många roller och funktioner för hantering inom ett företag är avgörande för dem som strävar efter att bli chefer i framtiden.

Diploma in Business Organisations

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Internet Deltid 1 år Öppen antagning Schweiz Zürich

Förmågan att förstå strukturen i en organisation och de faktorer som formar strukturer är en viktig färdighet i affärer. Chefer måste ha en god förståelse för de förändringar som de kan göra för att förbättra organisationens kapacitet.

Diplom i ledarskap

Shaw Academy
Internet Deltid 4 veckor Öppen antagning Irland Ireland Online

På Shaw Academy tror vi att om du

Diplom i ledarskap och ansvarig offentlig förvaltning

Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset
Internet Heltid Deltid 90 timmar September 2019 Spanien Madrid + 1 fler

Diplom i ledarskap och ansvarig offentlig förvaltning är utformad med sikte på att bidra till utbildningen av yrkesverksamma på hög nivå, kring regeringens frågor och definitionen av offentlig politik, genom att stärka sin förmåga att skapa sociala omvandlingar så att de deltar i definition av den offentliga agendan och utveckla ansvarsfull och hållbar förvaltning i organisationer och institutioner inom den offentliga sektorn och det civila samhället. Det är också ett utrymme för dialog och debatt mellan allmänheten och den privata.

Grundcertifikat inom sjöfart

ShippingCollege
Internet Heltid Deltid 4 - 14 dagar Oktober 2019 Storbritannien UK Online + 1 fler

Kursen kommer att täcka grunderna för global sjöfart med särskilt fokus på containerisering och linjeskipning. USD140

Diplom i sjöfartsförsäljning

ShippingCollege
Internet Heltid Deltid 2 - 5 månader Oktober 2019 Storbritannien UK Online + 1 fler

Online Diploma och certifikat kurser som täcker leverans och försäljning för att förbereda en försäljningschef i denna specialiserade bransch. Detta examensbevis är också lämpligt för försäljningsrepresentanter som vill ansluta sig till fraktbranschen.

Diplom i sjöfart

ShippingCollege
Internet Heltid Deltid 1 - 5 månader Oktober 2019 Storbritannien UK Online + 1 fler

Online Diploma och certifikat kurser som täcker Global Shipping med ett särskilt fokus på Containerization och Liner industrin, grunderna för global sjöfart med ett särskilt inriktning på containerisering och linjetrafik eller global frakt med särskilt fokus på containerisering och linjelindustrin.

Nivå 7 Diplom i Strategisk Ledning och Ledarskap som leder till MBA Top Up (Dissertation Stage)

Cambridge Management and Leadership School
Internet Heltid Deltid 6 - 9 månader Öppen antagning Storbritannien Cambridge + 1 fler

Nivå 7 Diplom i Strategisk Ledning och Ledarskap som leder till MBA Top Up utvecklar elevernas kunskaper, förståelse och färdigheter som studenterna behöver för att hantera komplexiteten i ledarskap och strategisk ledning i ett affärssammanhang och att utveckla sin förmåga att leda förändringar i organisationer.

Nivå 8 Diplom i Strategisk Förvaltning och Ledarskap

Cambridge Management and Leadership School
Internet Heltid Deltid 6 - 18 månader Öppen antagning Storbritannien Cambridge + 1 fler

Nivå 8 Diplom i Strategisk Ledning och Ledarskap är utformad för att utveckla och genomföra effektiva strategier över ambitiösa växande organisationer. Strategisk ledning är för verkställande direktörer och ledande befattningshavare och för dem som har myndighet och personlig inspiration att översätta organisationsstrategi till effektiv företagsprestation.

Ledarskap

Online Business School
Internet Heltid Deltid 700 - 1800 timmar Öppen antagning Storbritannien Coventry + 1 fler

Grundnivå 4 (Ledarskap och Teamarbete) och Nivå 5 (Utökat Diplom i Management) är en 240 hp kurs för att spåra eleverna till det sista året av en associerad grundutbildning i ledarskap och ledning, som antingen kan slutföras på ett brittiskt universitet på campus eller via distansutbildning.

Diplom i projektledning (virtuell)

Asturias Corporación Universitaria
Internet Deltid 130 timmar Januari 2020 Spanien Madrid Colombia Bogotá + 2 fler

Med detta examensbevis kommer studenten att få en tydlig bild av de huvudkomponenter som projekten hanteras, de viktigaste punkterna för förvaltning och behärskning av interpersonella färdigheter, element för att uppnå win-win-förhandlingarna och de konkreta egenskaperna hos projekten. för dess framtida näring för att bli framgångsrik. ..

Diplom i Management and Auditing of Occupational Health (Virtual)

Asturias Corporación Universitaria
Internet Deltid 130 timmar Januari 2020 Spanien Madrid Colombia Bogotá + 2 fler

Examensbeviset för arbetshälsans revision och ledning gör det möjligt för studenten att förvärva färdigheter på ett teoretiskt och praktiskt sätt för att utveckla arbetsaktiviteter som: administrera, genomföra, förbättra och underhålla arbetshälsosystem och industrisäkerhet ...

Diplom i Management of Integrated Management Systems HSEQ (Virtual)

Asturias Corporación Universitaria
Internet Deltid 120 timmar Januari 2020 Spanien Madrid Colombia Bogotá + 2 fler

Genom att genomföra HSEQ Management Systems Integrated Management Diploma kommer yrkesverksamma att kunna förvärva den nödvändiga kunskapen för utveckling, underhåll och förbättring av ledningssystem baserat på internationella standarder för att tillämpa dem på olika organisationer ...