STUDYONLINE.SE

Se alla Kurser i Public Management i Spanien Nätbaserad 2019/2020

Ett diplom är en typ av examen som utdelas ​​av ett antal lärosäten, från högskolor till tekniska skolor. Avsikten är att visa att innehavaren har avslutat studier inom det aktuella ämnet och därmed har en viss kunskap.

Offentlig förvaltning är en akademisk studieområde samt en typ av förvaltning som innebär nära bistå ideella eller statliga organisationer och enheter genom en mängd olika uppgifter som syftar till att öka produktiviteten och effektiviteten.

Spanien, officiellt Konungariket Spanien, är en suverän stat och en medlemsstat i Europeiska unionen. Det ligger på den iberiska halvön i sydvästra Europa. Spanska universitet reglera tillträdet till sina egna grader och de rätta akademiska avgifter. De kan också erbjuda inofficiella påbyggnadsexamina. Huvudstaden Madrid har troligen det största antalet barer per capita i någon europeisk stad och ett mycket aktivt nattliv.

Kontakta universitet i topp diplomprogram i Public Management i Spanien Nätbaserade 2019/2020

1 Resultat i Public Management, Spanien Filter

Diplom i ledarskap och ansvarig offentlig förvaltning

Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset
Internet Heltid Deltid 90 timmar September 2019 Spanien Madrid + 1 fler

Diplom i ledarskap och ansvarig offentlig förvaltning är utformad med sikte på att bidra till utbildningen av yrkesverksamma på hög nivå, kring regeringens frågor och definitionen av offentlig politik, genom att stärka sin förmåga att skapa sociala omvandlingar så att de deltar i definition av den offentliga agendan och utveckla ansvarsfull och hållbar förvaltning i organisationer och institutioner inom den offentliga sektorn och det civila samhället. Det är också ett utrymme för dialog och debatt mellan allmänheten och den privata.