Filter
Diploma
Sydamerika Tempo: Deltid

Se Diplom i Projektförvaltning nätbaserat Sydamerika 2019/2020

Den genomsnittliga diplomkursen varar i ett till två år. Dessa program ger vanligtvis studenterna en möjlighet att utforska ett specifikt ämne de är intresserade av, och fokuserar ofta på studier som ger teknisk kunskap eller yrkeskunskaper.

Projektledare hittar man i många olika branscher, såsom till exempel på byggföretag och hos kommunala myndigheter. När en stor organisation inleder ett projekt som kräver samordning mellan olika avdelningar kan projektledning vara en stor tillgång för att hålla igång projektet och se till att det följer schemat som fastställts.

Spänner många länder och öregioner är Sydamerika hem för många spansktalande länder. Här kan eleverna bokstavligen gå igenom historien på väg till klassen och insupa kulturen av forntida samhällen. 

Börja idag Topp diplomprogram i Projektförvaltning nätbaserad Sydamerika 2019/2020

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Projektförvaltning, Sydamerika

Asturias Corporación Universitaria

Med detta examensbevis kommer studenten att få en tydlig bild av de huvudkomponenter som projekten hanteras, de viktigaste punkterna för förvaltning och behärskning av in ... [+]

Diplom i projektledning (virtuell)

Med detta examensbevis kommer studenten att få en tydlig bild av de huvudkomponenter som projekten hanteras, de viktigaste punkterna för förvaltning och behärskning av interpersonella färdigheter, element för att uppnå win-win-förhandlingarna och de konkreta egenskaperna hos projekten. för dess framtida näring för att bli framgångsrik.

Proffs från olika områden inom projektområdet kommer att förbättra sin förmåga att hantera, utvärdera risker och genomföra projekt, kommer att stödjas av PMI®- och IEP-certifikat, som stöder Uni Asturias som den första 100% onlineinstitutionen och kommer att kunna utföra en specialisering i någon av följande viktlinjer:... [-]

Spanien Madrid Colombia Bogotá
Januari 2020
Spansk
Deltid
130 timmar
Internet
Läs mer på svenska