STUDYONLINE.SE

Se 3 Kurser i Projektförvaltning nätbaserad

Vad man studerar när man tar ett studiediplom varierar från allmänna studier till tekniska ämnen, men det är ofta förknippat med en viss färdighet. Att slutföra ett sådant program tar vanligtvis ett till två år, vilket ger möjlighet till snabb placering inom ett relevant yrke.

Projektledning handlar om de yrkeskunskaper som krävs för ta fram affärsmål och slutföra projekt. Det är vanligt med projektledning hos stora företag, i byggbranschen och hos tekniska företag, men principerna för projektledning kan användas i alla företag som behöver projektorganisation.

Diplomprogram i Projektförvaltning nätbaserad

3 Resultat i Projektförvaltning Filter

Examen i projektledning

ALISON
Internet Deltid 10 - 12 timmar Irland Galway

Projektledning är stor efterfrågan bland arbetsgivare i hela världen. Detta gratis online kurs från ALISON erbjuder en omfattande granskning av projektledning inklusive metodik, verktygssatser och dokumentation, och projektets livscykel, inklusive analys, planering, design och utvärdering.

Diplom i projektledning (virtuell)

Asturias Corporación Universitaria
Internet Deltid 130 timmar Januari 2020 Spanien Madrid Colombia Bogotá + 2 fler

Med detta examensbevis kommer studenten att få en tydlig bild av de huvudkomponenter som projekten hanteras, de viktigaste punkterna för förvaltning och behärskning av interpersonella färdigheter, element för att uppnå win-win-förhandlingarna och de konkreta egenskaperna hos projekten. för dess framtida näring för att bli framgångsrik. ..

Diplom på projektledning

Australian College of Skills & Education Pty Ltd
Internet Heltid Deltid 12 månader Öppen antagning Australien Oakhurst + 1 fler

Den här kvalifikationen speglar rollen som individer som tillämpar kompetens och kunskap om projektledning. De kan hantera projekt i olika sammanhang, inom en rad branscher. De har projektledarskap och ledningsroller och ansvarar för att uppnå projektmål.