ONLINESTUDIES

Jämför 2 diplomprogrammen i Naturvetenskap Nätbaserad

Ett diplom kan antingen vara det första steget mot en ny karriär eller ett sätt att bli mer trovärdig när man söker jobb. Vissa program kräver en del förkunskaper för att man ska bli antagen, medan många andra är tillgängliga för studenter som bara har slutfört en grundutbildning.

Naturvetenskapliga program ger studenter möjlighet att utforska naturen genom observation, hypotes och experiment. Olika ämnen som kan ingå och som studenter kan specialisera sig inom är biologi, ekologi, astronomi, fysik, kemi och geovetenskap.

Distansutbildning eller distansutbildning är ett sätt att leverera utbildning och undervisning, ofta på individuell basis, för elever som inte är fysiskt närvarande på campus.

Diplom i Naturvetenskap Nätbaserad

2 Resultat i Naturvetenskap, Distansutbildning Filter

Verkställande examen i zoologi

International Career Institute
Diploma
<
Heltid
<
Deltid
Engelska
Internet

Zoologi är ett område som många människor vill komma in sedan barndomen. Låt ICI: s zoovårdare / zoologi kurs gör att dröm som du har slutfört följande enheter:

Läs mer

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Diploma
<
Heltid
<
Deltid
Engelska
Internet

Moduler: Introduktion till Finans Fundamentals of Economics Principles of Marketing eBusiness Kommunikation för företag Essentials of Management Förståelse Business Organisati ...

Läs mer