Filter
Diploma
Sydamerika Tempo: Alla

Se Diplomprogram i Miljöledning nätbaserad Sydamerika 2019

Studenter som är intresserade av alla möjliga sorters yrken kan gå en diplomkurs för att på så sätt säkra sig en position inom sitt önskade område efter examen. Dessa kurser tar vanligen ett till två år och erbjuds av olika sorters skolor.

Miljöförvaltning är en studieinriktning som är utformad för studenter som vill undersöka hur man balanserar utveckling och kommersiella behov med miljön. Beroende på vilket program man väljer kan man fokusera på både miljövetenskap och affärsfrågor.

Spänner många länder och öregioner är Sydamerika hem för många spansktalande länder. Här kan eleverna bokstavligen gå igenom historien på väg till klassen och insupa kulturen av forntida samhällen. 

Börja idag bästa Diplomprogram i Miljöledning Nätbaserad Sydamerika 2019

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

1 Resultat i Miljöledning, Sydamerika

Camiper Escuela de Altos Estudios

Mining, Safety, Health and Environmental Mining Management Diploma kommer att ge CAMIPER-proffsen möjlighet att formulera organisatoriska strategier för att förhindra säk ... [+]

Separera din kvot!

Fram till 15 augusti

mål

Mining, Safety, Health and Environmental Mining Management Diploma kommer att ge CAMIPER-proffsen möjlighet att formulera organisatoriska strategier för att förhindra säkerheten och hälsoriskerna hos samarbetsparterna, samt att minimera miljöpåverkan från gruvverksamheten.

Curricular meshNaturligtvis Utbildningsmodell CAMIPER [-]
Peru La Molina
Mars 2020
Spansk
Heltid
Deltid
6 månader
Internet
Läs mer på svenska