Filter
Diploma
Peru Tempo: Alla

jämför diplomprogram i Miljöledning i Peru nätbaserad 2019

Ett diplom är en typ av examen som utdelas ​​av ett antal lärosäten, från högskolor till tekniska skolor. Avsikten är att visa att innehavaren har avslutat studier inom det aktuella ämnet och därmed har en viss kunskap.

Miljöförvaltning är en studieinriktning som är utformad för studenter som vill undersöka hur man balanserar utveckling och kommersiella behov med miljön. Beroende på vilket program man väljer kan man fokusera på både miljövetenskap och affärsfrågor.

Peru är ett bra och billigt ställe att gå ombord på spanska kurser (när du är där), speciellt i huvudstaden, Lima. Peru är det tredje största landet i Sydamerika med ett skiftande klimat med olika livsmiljöer som kusten, djungeln och högland. Högsta ranking universitet är Pontificia Universidad Católica del Perú i Lima.

Kontakta skolor direkt bästa Diplomprogram i Miljöledning i Peru på internet 2019

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Miljöledning, Peru

Camiper Escuela de Altos Estudios

Mining, Safety, Health and Environmental Mining Management Diploma kommer att ge CAMIPER-proffsen möjlighet att formulera organisatoriska strategier för att förhindra säk ... [+]

Separera din kvot!

Fram till 15 augusti

mål

Mining, Safety, Health and Environmental Mining Management Diploma kommer att ge CAMIPER-proffsen möjlighet att formulera organisatoriska strategier för att förhindra säkerheten och hälsoriskerna hos samarbetsparterna, samt att minimera miljöpåverkan från gruvverksamheten.

Curricular meshNaturligtvis Utbildningsmodell CAMIPER [-]
Peru La Molina
Mars 2020
Spansk
Heltid
Deltid
6 månader
Internet
Läs mer på svenska