STUDYONLINE.SE

Sök bland 2 Kurser i Miljö- och energivetenskap Online

Ett diplom kan antingen vara det första steget mot en ny karriär eller ett sätt att bli mer trovärdig när man söker jobb. Vissa program kräver en del förkunskaper för att man ska bli antagen, medan många andra är tillgängliga för studenter som bara har slutfört en grundutbildning.

Målet med miljöstudier inkluderar att hitta sätt att öka energieffektiviteten på, att minska föroreningar, öka miljömedvetenhet och uppmuntra till alternativ energianvändning. Huvudfokus för studenterna är att lära sig att bedöma och lösa miljöproblem.  

Diplomprogram i Miljö- och energivetenskap på internet

2 Resultat i Miljö- och energivetenskap Filter

Diplom i miljöledning

Online Academies
Internet Öppen antagning Storbritannien Bournemouth

Att lära oss om miljön, vad vi kan göra och vad det kan göra för oss är en viktig del av ditt liv, om vi vill säkerställa vår framtida existens. Hur vi hanterar vår miljö och vad vi behöver göra för att skydda den är en viktig del av denna specialiserade kurs.

Internationellt Diplom i Säkerhet, Hälsa och Miljöledning i Mining

Camiper Escuela de Altos Estudios
Internet Heltid Deltid 6 månader Mars 2020 Peru La Molina + 1 fler

Mining, Safety, Health and Environmental Mining Management Diploma kommer att ge CAMIPER-proffsen möjlighet att formulera organisatoriska strategier för att förhindra säkerheten och hälsoriskerna hos samarbetsparterna, samt att minimera miljöpåverkan från gruvverksamheten.