STUDYONLINE.SE

Jämför diplomprogrammen i Miljö- och energivetenskap i Peru Nätbaserad 2019

Studenter som är intresserade av alla möjliga sorters yrken kan gå en diplomkurs för att på så sätt säkra sig en position inom sitt önskade område efter examen. Dessa kurser tar vanligen ett till två år och erbjuds av olika sorters skolor.

Medan man studerar miljövetenskap kan man ta grundläggande kurser i matematik, naturvetenskap och ekonomi. Huvudsakliga kurser kan innefatta miljöetik, politiska institutioner och beslutsfattande och riskhantering. Vanligtvis måste man välja en inriktning.  

Peru, officiellt Republiken Peru är ett land i västra Sydamerika. Peru har omkring 80 universitet med mycket mer privata universitet än allmänheten. Det primära språket är fortfarande spanska men det finns några kurser som skapats specifikt för internationella studenter.

Be om information i topp diplomprogram i Miljö- och energivetenskap i Peru Online 2019

1 Resultat i Miljö- och energivetenskap, Peru Filter

Internationellt Diplom i Säkerhet, Hälsa och Miljöledning i Mining

Camiper Escuela de Altos Estudios
Internet Heltid Deltid 6 månader Mars 2020 Peru La Molina + 1 fler

Mining, Safety, Health and Environmental Mining Management Diploma kommer att ge CAMIPER-proffsen möjlighet att formulera organisatoriska strategier för att förhindra säkerheten och hälsoriskerna hos samarbetsparterna, samt att minimera miljöpåverkan från gruvverksamheten.