Filter
Diploma
Schweiz Tempo: Alla

Sök bland diplomprogram i Matematik i Schweiz nätbaserad 2019/2020

Ett diplom är en typ av examen som utdelas ​​av ett antal lärosäten, från högskolor till tekniska skolor. Avsikten är att visa att innehavaren har avslutat studier inom det aktuella ämnet och därmed har en viss kunskap.

Avancerade matematikutbildningar kan fokusera på till exempel de grundläggande kvantmekaniska teorierna, där en enda partikel observeras och analyseras i syfte att göra förutsägelser om experimentresultat.  Hydrodynamisk stabilitet kan vara ett annat avancerat ämnen som man går igenom på ett matematikprogram.

Distansutbildning är en metod för att leverera utbildning till elever som inte är fysiskt närvarande på campus. Olika undersökningar har visat att distansutbildning program kan vara så effektiva som konventionella klassrummet program ibland ännu bättre!

Schweiz, officiellt Schweiziska edsförbundet, är en federal parlamentarisk republik som består av 26 kantoner, med Bern som placera av de federala myndigheterna. Schweiz 's självständighet och neutralitet har länge varit hedrad av de stora europeiska makterna. Schweiz är ett fredligt, välmående och stabilt modern marknadsekonomi med låg arbetslöshet.

Kontakta skolor direkt i topp diplomprogrammen i Matematik i Schweiz nätbaserade 2019/2020

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

1 Resultat i Matematik, Schweiz, Distansutbildning

Fler alternativ inom detta ämnesområde:
OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland

Moduler: Introduktion till Finans Fundamentals of Economics Principles of Marketing eBusiness Kommunikation för företag Essentials of Management F ... [+]

Moduler: Introduktion till Finans Fundamentals of Economics Principles of Marketing eBusiness Kommunikation för företag Essentials of Management Förståelse Business Organisationer

Vi har 4 intag per år: januari, april, juli och oktober

Tidigare studier:

[-]
Schweiz Zürich
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
1 år
Internet
Läs mer på svenska