Filter
Diploma
Europa Tempo: Alla

Se Diplomprogram i Matematik nätbaserade Europa 2019/2020

Ett diplom är en typ av examen som utdelas ​​av ett antal lärosäten, från högskolor till tekniska skolor. Avsikten är att visa att innehavaren har avslutat studier inom det aktuella ämnet och därmed har en viss kunskap.

När man har matematik som huvudämne kan man till exempel fokusera på ringteori och algebraisk geometri. Den geometri man oftast studerar är differentialgeometri, som fokuserar på egenskaperna kurvor och ytor har. Logik är ett annat ämne som ofta erbjuds inom matematikprogram.

Distansutbildning eller distansutbildning är ett sätt att leverera utbildning och undervisning, ofta på individuell basis, för elever som inte är fysiskt närvarande på campus.

Europa är den sjätte största kontinenten och omfattar 47 länder och diverse beroenden, öar och territorier. Det gränsar till Medelhavet i söder, Asien i öster, och Atlanten i väster.

Kontakta skolor Bästa Kurser i Matematik på internet Europa 2019/2020

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

1 Resultat i Matematik, Europa, Distansutbildning

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland

Moduler: Introduktion till Finans Fundamentals of Economics Principles of Marketing eBusiness Kommunikation för företag Essentials of Management F ... [+]

Moduler: Introduktion till Finans Fundamentals of Economics Principles of Marketing eBusiness Kommunikation för företag Essentials of Management Förståelse Business Organisationer

Vi har 4 intag per år: januari, april, juli och oktober

Tidigare studier:

[-]
Schweiz Zürich
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
1 år
Internet
Läs mer på svenska