Filter
Diploma
Irland Tempo: Deltid

Se diplomprogram i Ledarskap i Irland Nätbaserade 2019/2020

Den genomsnittliga diplomkursen varar i ett till två år. Dessa program ger vanligtvis studenterna en möjlighet att utforska ett specifikt ämne de är intresserade av, och fokuserar ofta på studier som ger teknisk kunskap eller yrkeskunskaper.

Ledarskap är effekten av att styra, leda och hantera en organisation eller grupp av människor. Den innehåller olika ledarstilar och gemensamma färdigheter såsom kommunikation, beslutsfattande, och kritiskt tänkande.

Irland genomförde nyligen en lag som stadgar alla studerande inom universitetsutbildning för att ansöka om statliga lån för att låta dem nå sina högre akademiska drömmar. Första officiella språket är irländsk, även känd som iriska, men engelska (det andra officiella språket) används mer allmänt. Den nationella huvudstad är Dublin. Irland är känt för att fira Saint Patricks Day (17 mars) över hela världen.

Kontakta universitet i topp diplomprogrammen i Ledarskap i Irland Nätbaserat 2019/2020

Läs mer Läs mindre
Andra programmöjligheter {i land}

1 Resultat i Ledarskap, Irland

Shaw Academy

På Shaw Academy tror vi att om du ... [+]

På Shaw Academy tror vi att om du är en aspirerande chef kan du lära dig att vara en bra ledare. Denna grundkurs ger dig viktiga insikter, tips och färdigheter för att bättre hantera, utföra, motivera och i slutändan bli en framgångsrik ledare. Under den här inledande 4 veckors kursen kommer du att lära dig varför ledningen är viktig, och hur framgångsrika ledare bygger högpresterande lag. I slutändan utvecklar ledare andra för att göra ett viktigt bidrag till sitt arbete. Om du vill öka dina kunskaper i ledning och ledarskap, och om du tror att du har vad som krävs för att leda, registrera dig nu för att starta denna utveckling./>

kursinnehåll

Lektion 1 - Är du en chef eller ledare?... [-]

Irland Ireland Online
Öppen antagning
Engelska
Deltid
4 veckor
Internet
Läs mer på svenska