Filter
Diploma
Europa Tempo: Deltid

Se alla diplomprogrammen i Globalt ledarskap nätbaserade Europa 2019/2020

Den genomsnittliga diplomkursen varar i ett till två år. Dessa program ger vanligtvis studenterna en möjlighet att utforska ett specifikt ämne de är intresserade av, och fokuserar ofta på studier som ger teknisk kunskap eller yrkeskunskaper.

Internationella företagsledare måste ha en bred förståelse för flera kulturer för att styra sina egna organisationer på ett effektivt sätt. Program i globalt ledarskap försöka förmedla denna kunskap, vanligen genom utlandsstudier och kurser i psykologi och jämförande politik.

Europa är, enligt konvention, en av världens 's sju kontinenterna. Består den västligaste punkten i Eurasien, Europa brukar delas från Asien av vattendelaren av de Ural och Kaukasus, Ural floden, Kaspiska havet och Svarta havet, och de vattenvägar som förbinder Svarta och Egeiska havet.

Börja idag i topp Kurser i Globalt ledarskap Nätbaserade Europa 2019/2020

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

2 Resultat i Globalt ledarskap, Europa

Fler alternativ inom detta ämnesområde:
Cambridge Management and Leadership School

Nivå 7 Diplom i Strategisk Ledning och Ledarskap som leder till MBA Top Up utvecklar elevernas kunskaper, förståelse och färdigheter som studenterna behöver för att hante ... [+]

Handla om

Nivå 7 Diplom i Strategisk Ledning och Ledarskap utveckla elevernas kunskaper, förståelse och färdigheter Eleverna behöver för att hantera komplexiteten i ledarskap och strategisk ledning i ett affärssammanhang och att utveckla sin förmåga att leda förändringar i organisationer.

Huvudsyftet med denna kvalifikation är att utveckla strategisk ledning och ledarskap för chefer, ledare och individer som har myndighet och personliga egenskaper för att översätta organisationsstrategi till effektiv operativ utveckling. Denna kvalifikation reflekterar nuvarande praxis inom strategisk ledning och ledarskap och låter eleverna utveckla och utöka sin förståelse av strategisk ledning och ledarskap på arbetsplatsen. Kvalificeringen har tydlig arbetsrelaterad tonvikt på praktisk kompetensutveckling utöver teoretiska grunder.... [-]

Storbritannien Cambridge
Öppen antagning
Engelska
Deltid
6 - 9 månader
Internet
Läs mer på svenska
Cambridge Management and Leadership School

Nivå 8 Diplom i Strategisk Ledning och Ledarskap är utformad för att utveckla och genomföra effektiva strategier över ambitiösa växande organisationer. Strategisk ledning ... [+]

Handla om

Nivå 8 Diplom i Strategisk Ledning och Ledarskap är utformad för att utveckla och genomföra effektiva strategier över ambitiösa växande organisationer. Strategisk ledning är för verkställande direktörer och ledande befattningshavare och för dem som har myndighet och personlig inspiration att översätta organisationsstrategi till effektiv företagsprestation.

Kvalificeringen kräver ledande och nuvarande chefer och chefer för att skapa kunskap och förståelse i strategisk riktning och ledarskap och att fokusera tillväxt och prestanda på alla nivåer i en organisation. göra det konkurrenskraftigt och lyhörd för att förvärva morgondagens verksamhet.

Att motivera diplom är att ge erkännande för dem som vill utveckla sina egna förmågor inom verksamheten. Diplomens resultat ser ut att utveckla de kunskaper som organisationerna behöver globalt för att ge utmärkt service och därmed höja sin status och trovärdighet.... [-]

Storbritannien Cambridge
Öppen antagning
Engelska
Deltid
6 - 18 månader
Internet
Läs mer på svenska