close

Filter

Visa resultat

Se Kurser i Förvaltning i Schweiz nätbaserat 2021

Studenter som är intresserade av alla möjliga sorters yrken kan gå en diplomkurs för att på så sätt säkra sig en position inom sitt önskade område efter examen. Dessa kurser tar vanligen ett till två år och erbjuds av olika sorters skolor.Schweiz, officiellt Schweiziska edsförbundet, är en federal parlamentarisk republik som består av 26 kantoner, med Bern som placera av de federala… Läs mer

Studenter som är intresserade av alla möjliga sorters yrken kan gå en diplomkurs för att på så sätt säkra sig en position inom sitt önskade område efter examen. Dessa kurser tar vanligen ett till två år och erbjuds av olika sorters skolor.

Schweiz, officiellt Schweiziska edsförbundet, är en federal parlamentarisk republik som består av 26 kantoner, med Bern som placera av de federala myndigheterna. Schweiz 's självständighet och neutralitet har länge varit hedrad av de stora europeiska makterna. Schweiz är ett fredligt, välmående och stabilt modern marknadsekonomi med låg arbetslöshet.

Be om information Topp Diplom i Förvaltning i Schweiz Nätbaserad 2021

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
  • Populärt Senaste Titel
  • Populärt
  • Senaste
  • Titel
OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Zurich, Schweiz

En förståelse av de många roller och funktioner för hantering inom ett företag är avgörande för dem som strävar efter att bli chefer i framtiden.

En förståelse av de många roller och funktioner för hantering inom ett företag är avgörande för dem som strävar efter att bli chefer i framtiden. -
Diploma
Heltid
Deltid
Engelska
Internet