Filter
Diploma
Mexiko Tempo: Deltid

Se diplomprogrammen i Förvaltning i Mexiko Nätbaserad 2019/2020

Studenter som är intresserade av alla möjliga sorters yrken kan gå en diplomkurs för att på så sätt säkra sig en position inom sitt önskade område efter examen. Dessa kurser tar vanligen ett till två år och erbjuds av olika sorters skolor.

Mexiko, officiellt Mexikos förenta stater, är en federal konstitutionell republik i Nordamerika. Arbeta kan kräva ett arbete visum, vilket är svårt att få om du bara vill frilans för en kort tid. De flesta av de statligt finansierade universitet på borgmästare städer (delstatens huvudstad) har korta kurser om historia, gastronomi och kulturella ämnen, de flesta av dem är nästan gratis.

Kontakta skolor direkt mest populära Kurser i Förvaltning i Mexiko Nätbaserad 2019/2020

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

1 Resultat i Förvaltning, Mexiko

Fler alternativ inom detta ämnesområde:
Universidad Tecmilenio

Utveckla kunskap, färdigheter och praxis som är nödvändiga för att fungera som kompetenta chefer, som kan svara på miljökraven och målen för en organisation. ... [+]

Utveckla kunskap, färdigheter och praxis som är nödvändiga för att fungera som kompetenta chefer, som kan svara på miljökraven och målen för en organisation.

[-]
Mexiko Mexico Online Chihuahua San Luis Potosi Culiacán Mazatlan Guadalajara Cancún Heroica Veracruz Puebla City Mérida Hermosillo Ciudad Obregón Santiago de Querétaro Durango Cuernavaca Mexico City Buenavista Monterrey Torreón Ciudad Juarez Villahermosa Nuevo Laredo  + 19 Mer
Juli 2020
Spansk
Deltid
3 månader
Internet
Läs mer på svenska