STUDYONLINE.SE

Se alla 4 diplomprogram i Förvaltning på internet

Vad man studerar när man tar ett studiediplom varierar från allmänna studier till tekniska ämnen, men det är ofta förknippat med en viss färdighet. Att slutföra ett sådant program tar vanligtvis ett till två år, vilket ger möjlighet till snabb placering inom ett relevant yrke.

diplomprogram i Förvaltning nätbaserade

4 Resultat i Förvaltning Filter

Diplom i Management Färdigheter

Universidad Tecmilenio
Internet Deltid 3 månader Juli 2020 Mexiko Mexico Online Chihuahua San Luis Potosi Culiacán Mazatlan Guadalajara Cancún Heroica Veracruz Puebla City Mérida Hermosillo Ciudad Obregón Santiago de Querétaro Durango Cuernavaca Mexico City Buenavista Monterrey Torreón Ciudad Juarez Villahermosa Nuevo Laredo + 21 fler

Utveckla kunskap, färdigheter och praxis som är nödvändiga för att fungera som kompetenta chefer, som kan svara på miljökraven och målen för en organisation.

Examensbevis i ledning

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Internet Heltid Deltid 1 år Öppen antagning Schweiz Zürich + 1 fler

En förståelse av de många roller och funktioner för hantering inom ett företag är avgörande för dem som strävar efter att bli chefer i framtiden.

Diplom i ledarskap

Shaw Academy
Internet Deltid 4 veckor Öppen antagning Irland Ireland Online

På Shaw Academy tror vi att om du

Diplom of Leadership and Management

Australian College of Skills & Education Pty Ltd
Internet Heltid Deltid 12 månader Januari 2020 Australien Oakhurst + 1 fler

Denna kvalifikation riktar sig till studenter som vill ha BSB51915: s ledarskapsekonomi, för att formalisera befintliga färdigheter, framsteg i sina karriärer eller ha möjlighet att studera en högre kvalifikation. BSB51915 Diplom of Leadership and Management har en bred tillämpning, speciellt lämpad för dem som vill uppträda i ett antal ledarskap och ledningsområden. Den är utformad speciellt för chefer eller mellanledare som har ansvar för ett team av människor, liksom de som deltar i operativ planering och är inblandade i förändringshantering.