Översikt

Få kompetens och kvalifikationer att vara en skarp och genomförd projektledare. Denna kurs tar hand om att skilja ut varje fas av ett projekt och de kritiska system som är inblandade i integrationen. Du lär dig att hantera intressentdeltagande, en färdighet som vidareutvecklar din effektivitet som kommunikator. Detta examensbevis visar också vikten av att hantera personliga prioriteringar och utveckling. Letar du efter en solid grund för att hjälpa dig att övervaka de olika stadierna i ett projekt? Som projektledare har du till uppgift att övervaka projektets livscykel, se till att planer följs och ge vägledning till dina lagkamrater. Maximera framgång och produktivitet i din organisation genom att lära dig om hantering av kostnader, risker, upphandlingar och mer.

Kursstruktur

Vi har valt utvalda projektledningsämnen som fokuserar på efterfrågan på dagens arbetsplats och arbetsgivare. Vi har valt dessa ämnen informerade av vår omfattande erfarenhet av företagsutbildning via vår företags arm, MCI Solutions, som utbildar personalen hos några av de största företagen i Australien. Ämnena i detta examensbevis är relevanta för projektledare inom alla branscher.

Kursdatum och prissättning.

Din online kurs med MCI INSTITUTE kan börja när du är redo. En gång inskriven och du har valt en betalningsplan kan din kurs börja omedelbart.

Singel Diplom kurser löper under 12 månaders heltid. Dubbel Diplom och Avancerade Diplom kan variera från 12 till 18 månaders varaktighet.

Du kan betala på förhand eller som du går på en vecko eller månad betalningsplan.

Kursavgiften är tillämpliga om du betalar förskott eller på en snabbare 6 månaders betalningsplan för enkla och dubbla examensbevis.

Vanliga frågor

Fråga: Varför är MCI INSTITUTE Business Course specialister?

A: MCI har varit betrodd av Australiens 100 största ASX-företag i över 10 år. Vår företags sida av verksamheten ger ett nytt och innovativt tillvägagångssätt för ledarskap och ledarskapsutbildning. Vi källa ledande pedagogiska tekniker från hela världen för att uppnå häpnadsväckande resultat. MCI är träningsföretaget som förde LEGO Serious Play till Australien, vilket väsentligt förbättrade innovation och teamarbete inom företag.

Fråga: Vad är en nationellt erkänd, registrerad träningsorganisation?

A: Det betyder att vi är en nationell registrerad utbildningsorganisation som kan leverera kvalifikationer till alla stater och territorier i Australien.

Alla examensbevis som uppnåtts genom MCI är nationellt erkända kvalifikationer ackrediterade av Australiens regeringens utbildningsdepartement.

Vi är en av de få utbildningsleverantörerna med en ISO 9001 kvalitetshanteringscertifiering och vi finns på NSW-träningsmarknaden.

Fråga: Vad skiljer sig från MCI INSTITUTE ?

A: MCI har fått 24 utmärkelser under de senaste 9 åren - framförallt vår placering på 2012, 2014 och # 7 2015 på BRWs mest innovativa företag i Australien List och vinnare av 2012 års AHRI HR Service Provider of the Year award som toppleverantör.

Våra undervisningsmetoder är unika och roliga! WAMco är MCI INSTITUTE simulerade företag, som ger roligt och innovativt till historia-baserat lärande, WAMco ger sammanhang till din inlärningserfarenhet. Med sitt gjut av färgglada karaktärer. WAMco låter dig utveckla dina färdigheter, bygga din bedömningsportfölj och låta dig förstå din kurs bättre. Det fördjupar dig i övertygande situationer där du tar en aktiv roll i olika funktioner inom verksamheten.

Fråga: Hur lång är kursen?

A: Eleverna har 12 månader för att slutföra sina examensbevis. Du får tillgång till alla dina enheter för varje termin i början, så du kan slutföra dem i en takt som passar dig bäst. Du kan också anmäla dig och starta andra terminen så fort du vill, eller ta en paus mellan.

Fråga: Har jag direkt tillgång till en mentor?

A: Du har alltid tillgång till en mentor hela tiden under MCIs öppettider, måndag till torsdag 8:30 till 6:30 och fredag ​​10 till 5 pm (AEST).

F: Hur sätter jag mina tentor / måste jag sätta prov i ett klassrum?

A: MCI diplom kurser har inte examen! Studenterna är skyldiga att lämna in bedömningar som en del av online-kursen. Dessa kan skickas när som helst innan kursens slut.

F: Vad händer om jag inte tyckte om skolan eller studerar tidigare?

A: Med vår fulla stödkrets och vår unika fördjupande inlärningsmetodik blir kvalifikation med MCI INSTITUTE annorlunda än vad du tidigare har upplevt. Du måste fortfarande vara helt engagerad och ha motivation att slutföra din kurs. Du kommer att vara online, men med MCI INSTITUTE , aldrig ensam.

Fråga: Vad händer om jag lämnar landet i några månader?

A: Kursen är helt online, så det är möjligt att slutföra ditt arbete från utlandet. Det är en bra idé att låta din mentor veta att du ska resa under studietiden. Din mentor kan hjälpa dig att hålla dig på rätt spår eftersom du måste slutföra din kurs inom den angivna tidsramen. Mellan semestrarna kan du ta en studieavbrott.

Fråga: Vilken dator behöver jag?

A: Varje typ av dator eller iPad och en internetanslutning är allt du behöver för att komma igång. Det skulle vara perfekt om du har Microsoft Office-serien. Studentpaket kan köpas.

Program undervisas på:
  • Engelska

Se 11 fler kurser från MCI Institute »

Denna kurs är Internet
Startdatum
Öppen registrering
Duration
12 månader
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Öppen registrering

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum